Sport & Vrije tijd

VV Reutum MO13 ongeslagen kampioen

REUTUM - Met een maximale score van 27 punten uit 9 wedstrijden was het zaterdag 4 december dan zover, uit bij BWO in Hengelo werden de meiden van VV Reutum MO13 Kampioen. Na op 27 november jl. thuis directe concurrent Achilles ’12 te hebben verslagen met 6-0 konden de plannen voor een kampioensfeestje een week later gemaakt worden, dachten we…

Door quarantaine en alle coronaperikelen bleef het tot zaterdagochtend spannend of het team kon afreizen richting Hengelo. Gelukkig kon de wedstrijd gespeeld worden en al snel liep de score op, na het laatste fluitsignaal stond er 0-15 op de teller en was het officieel .. kampioen! Niet veel later schalmde “We are the champions” door de speaker. Shirtsponsor Morskieft tapijten had mooie tassen met een attentie geleverd.

Eenmaal terug in Reutum werd het dorp luid toeterend geïnformeerd over de titel en werd koers gezet naar Bays, die voor de gelegenheid de zaal in discosferen had gebracht, voor een drankje met wat lekkers.

Een week later stond een vrij weekend op het programma waar, onder het nom van “we gaan trainen” iedereen keurig op tijd bij de Kottenbrei stond. De planning wijzigde in een kampioensfeestje. De meiden ontvingen een super leuke kampioensoutfit, een patatje namens VV Reutum en een rondgang per vrachtwagen door het dorp. De dag werd afgesloten met een sportief teamuitje bij Jump XL.

MO13 bestaat uit 10 super enthousiaste meiden, een gezellig team die dit seizoen uitkomt in de 8 tegen 8 poule, 3de klasse. Volgend seizoen dient de overstap gemaakt te worden naar M015, 11 tegen 11. Hiervoor zijn de meiden op zoek naar teamgenootjes die graag een balletje trappen en met name ook houden van gezelligheid! Twijfel niet…en neem contact op met VV Reutum.