Uitgaan & Cultuur

Activiteiten Vereniging Geesteren presenteert The Masked Singer Geesteren

GEESTEREN - De Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) organiseert een nieuw online evenement: The Masked Singer Geesteren. Dit is een variant van het Nederlandse televisieprogramma The Masked Singer dat wordt uitgezonden door RTL 4.

The Masked Singer Geesteren
In een drietal livestream uitzendingen gaan zeven bekende Geestenaren in de leeftijd van 20 t/m 65 jaar in een gemaskerd pak met elkaar de zangstrijd aan om de felbegeerde titel van The Masked Singer Geesteren.
Onder leiding van onze eigen presentator Wout Gehring geven alle kandidaten per uitzending een zangoptreden. Iedere uitzending bepaalt de kijker welke kandidaat er afvalt. De finale wordt gehouden met de vijf overgebleven kandidaten. De kijker speelt dus een erg belangrijke rol.
Fantastische prijzen
Als kijker maak je kans om fantastische prijzen te winnen. Daarnaast is deelname volledig gratis. De AVG wil daarom bij deze al haar sponsoren en alle vrienden van de AVG bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement.
Ben jij inmiddels al nieuwsgierig geworden wie deze Geestenaren zijn en welke prijzen er te winnen vallen, dan mag en wil jij deze drie livestream uitzendingen op 9, 16 en 23 april om 20.00 uur niet missen. Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie.
Ken je het programma niet, maar wil je alvast in de sfeer komen en wil je goed voorbereid zijn op dit ware spektakel, kijk dan eens op YouTube naar de filmpjes van The Masked Singer van RTL 4.

Kortom, dit spectaculaire online evenement wil je niet missen!