Uitgaan & Cultuur

Bruisend Weekend bij TVC’28

Tubbergen - Op 14, 15 en 16 juni vindt het Bruisend Weekend van TVC’28 plaats. Net als vorig jaar wordt het feest gehouden op veld 2 in één grote tent met daarvoor een gezellig verlicht terras. Dit jaar heeft de organisatie diverse live-acts toegevoegd aan het programma. 

Sportmannen, -vrouwen en Sportploeg

De vrijdagavond wordt afgetrapt in het traditionele format. De jongere elftallen beginnen om 18.00 uur met de playbackshow en vanaf 19.00 uur strijdt de jeugd onder 15, 17 en 19 tegen elkaar op een hindernisbaan. Vak T vertoont op het podium nog één keer hun muzikale kunsten met een spetterend optreden. Na afloop van deze activiteiten worden de Sportmannen, -vrouwen en Sportploeg bekend gemaakt. De avond wordt afgesloten met muzikaal vermaak door DJ Niels & Chris. Zoals altijd wordt zaterdag overdag gevoetbald tegen de ouders. In de middag is iedereen welkom op het gezellige terras. De barbecue start om 18.00 uur en om 20.00 uur begint het officiële gedeelte in de tent, waarbij de minst gepasseerde keeper, topscorer en algeheel clubman/vrouw bekroond worden. Rond 20.30 uur gaat het ook dit keer bruisen in de tent met de Temmink 2.0! Daarna gaat het los in de tent met de jongens van Falsh & Verrückt en Niels en Chris sluiten wederom spetterend af.

 

Nieuwe invulling

De zondag krijgt een nieuwe invulling. Zowel leden als niet-leden zijn van 11.00 tot 14.00 uur van harte welkom om te komen Frühshoppen. Duo H&A zorgt ervoor dat nog één keer met z’n allen ingehaakt kan worden en uit volle borst wordt meegezongen. De entree is gratis.