Uitgaan & Cultuur

Een driedaagse beestenbende in Houtdorp, dat wil niemand missen!

ALBERGEN - Houtdorp 2019 staat voor de deur! Alle kinderen uit Albergen zijn van harte welkom om de organiserende Stichting Vakantiespelen Albergen te vergezellen op deze drie te gekke dagen. Tevens zijn er honderd plekken vrij voor de kinderen uit de gemeente Tubbergen. Iedereen kan zich opgeven via www.vakantiespelenalbergen.nl. Op woensdag 21 augustus om 09.00 uur is de aftrap. Het thema van dit jaar is: ‘Beestenbende in Houtdorp.’ 

Om de eerste dag tot een succes te maken is het belangrijk dat alle kinderen het volgende meenemen: een goed humeur, een lunchpakketje en een hamer. Om 15.00 uur is de eerste dag afgelopen.

 

Schilderen en slapen

Een dag later, op donderdag 22 augustus, is de start wederom om 09.00 uur. De prachtige creaties die op woensdag door de kinderen zijn gebouwd worden op dag twee afgetimmerd en prachtig beschilderd. Alle kinderen mogen oude kleren aandoen en een kwast meenemen. Een lunch meenemen is niet nodig. Om 15.00 uur eindigt deze kleurrijke dag. Maar….niet voor lang; vanaf 19.00 uur is iedereen weer welkom voor een super gezellige avond met verschillende optredens, leuke activiteiten, muziek en natuurlijk niet te vergeten het kampvuur.
Bij deze nodigt de organisatie iedereen uit (vaders en moeders, opa’s en oma’s en andere bekenden) om er een gezellige avond van te maken met een hapje en een drankje. Tevens mag iedereen verkleed komen als een dier. Dus trek de mooiste outfit uit de verkleedkist en kom shinen bij de gezellige beestenbende. Aan alle gezelligheid komt echter ook een einde… Maar niet voor de slapers! Als alle vaders en moeders en etc. weer naar huis gaan mogen de kinderen (indien ze dit willen) blijven slapen. Voor de kinderen van groep een tot en met vier is er een slaapplek geregeld in het MFA-gebouw en de overige kinderen slapen buiten in tenten. Uiteraard is overal voldoende begeleiding aanwezig.

 

Verrassing

En dan breekt de laatste dag alweer aan. De kinderen die niet zijn blijven slapen, zij zijn vanaf 09.00 uur welkom. De laatste dag wordt afgesloten met een programma wat voor de kinderen nog een verrassing blijft. Deze dag eindigt om 12.00 uur en hiermee eindigt ook Houtdorp 2019.

 

Kosten

De kosten van het houtdorp zijn als volgt: € 7,00 (dagkaart voor de woensdag en/of donderdag), € 5,00 (dagkaart voor de vrijdag) en € 18,00 voor een passe-partout (3 dagen). Het slapen is gratis. Extra handen om te helpen zijn altijd nodig! Tijd en zin om te helpen bij het Houtdorp 2019, doe dan snel de aanmelding via de website.  Vergeet niet de Vakantiespelen Albergen te volgen op Facebook en Instagram. Voor meer informatie zie ook de website www.vakantiespelenalbergen.nl