Uitgaan & Cultuur

Gouden rand om supergezellige Zomerfeesten Reutum

REUTUM - Het was afgelopen weekend een meer dan geslaagd gouden jubileum voor de Zomerfeesten Reutum. De aftrap op vrijdagmiddag was het Bedrijvenuurtje. Deze werd massaal bezocht door de Reutumse ondernemers. Tijdens dit Bedrijvenuurtje was er de frikandellen eetwedstrijd, welke na een spannende beslissing werd gewonnen door Sander Lammerink. Hij at in totaal maar liefst twaalf frikandellen op. Aansluitend was de feestavond met medewerking van Piano House en DJ Madhouse. Deze brachten de bezoekers in hogere sferen.

Zaterdagmiddag waren de kinderen aan de beurt. Zij hadden een prachtige spelmiddag. Een wijziging in het programma dit jaar was de klootschietronde. De deelname was goed en ook de gezelligheid er na. De kermis draaide op volle toeren en de attractie Top Spin was voor groot en klein een topattractie. Terwijl de klootschieters nog aan het nagenieten waren stroomde de jeugd binnen voor het Buitenfeestje Festival. Op het prachtig ingerichte terrein kon er lekker los gegaan worden op muziek van Tony Junior en Super Zeroes. De keiharde afsluiter van de avond was van Sefa.

 

Vol veld bij volleybal

Zondagochtend werd in alle vroegte het festivalterrein omgetoverd in zes volleybalvelden voor het beachvolleybaltoernooi. Deze inschrijving zat hartstikke vol met maar liefst 48 deelnemende teams. De organisatie kan terug kijken op een geslaagd dorpsfeest voor jong en oud.