Uitgaan & Cultuur

KDD Mid-Summerparty uitgegroeid tot volwaardig evenement

ALBERGEN – De zesde editie van de KDD Mid-Summerparty wordt dit jaar op zaterdag 31 augustus gehouden. Zoals gebruikelijk is de locatie het feestterrein aan de Vleerboersweg 8 in Albergen. De organisatie heeft reeds vele uren in de voorbereiding gestopt. Wat ooit begon als een feestje voor bekenden, is uitgegroeid tot een volwaardig evenement. 

De bezoekers kunnen rekenen op één groot feest. “Vorig jaar hebben we veel zaken verbeterd. Denk hierbij onder andere aan het buitenterrein, een extra bar en een grotere feesttent in verband met het stijgende aantal bezoekers. Die lijn zetten we door”, aldus Stijn Hesselink, een van de organisatoren. “Vorig jaar, tijdens de jubileumeditie, was het evenement met ruim duizend bezoekers uitverkocht. Mede daarom is ervoor gekozen om dit keer een grotere feesttent neer te zetten voor 1250 bezoekers.”

 

‘Gouden Foute Uur’

De tentdeuren zullen om 20.30 uur open gaan. Net als de vorige twee edities is er ook nu het ‘Gouden Foute Uur’. Van 21.00 tot 22.00 uur zijn er diverse aanbiedingen met betrekking tot de alcoholische versnaperingen. DJ Madskills en MC Red Rocket voorzien het uur van foute muziek. 

 

Rad vol muziekstijlen

In navolging van de Beatcrooks in 2018 is er ook dit jaar een artiest te zien op de Albergse bühne. De hoofdartiest is Rave van Fortuin. Deze energieke raddraaiers uit het westen trekken iedereen moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen worden bezoekers elk kwartier getrakteerd op een nieuwe mix. De zeskoppige dj-groep is onder meer bekend van Mysteryland en de Zwarte Cross. Het overige gedeelte van de avond zullen DJ Pimme en DJ Dirk de tent op de kop zetten. En, zoals vaste bezoekers van de organisatie gewend zijn, zullen er ook dit jaar enkele verrassingen volgen. Uiteraard blijven die nog geheim.

 

Kaartverkoop

Het is het mogelijk om kaarten in de voorverkoop te kopen. Deze kosten dan € 7,50. Aan de kassa kost een kaart € 10,-. De kaarten zijn online verkrijgbaar via www.kddfeestenalbergen.nl. De minimumleeftijd is zestien jaar en de muntprijs bedraagt € 2,-.