Uitgaan & Cultuur

Leerlingen zesde klas 1963-1964 lagere school Albergen weer even bij elkaar

ALBERGEN - En dan is het eindelijk 13 april, na een voorbereiding van een half jaar, de dag van de reünie van de zesde klas (schooljaar 1963-1964) van de lagere school in Albergen. Destijds een klas met 49 leerlingen, waarvan er 33 zijn gekomen. Vier oud-leerlingen zijn overleden. Iedereen was om 14.30 uur uitgenodigd bij café Fraans Marie in Albergen. Eerst was er een vernieuwde kennismaking. Dat moest ook wel, want de laatste reünie was 27 jaar geleden en het was niet gemakkelijk om elkaar te herkennen.

Johan van der Aa heette iedereen van harte welkom. Hij had ook een speciale gast uitgenodigd en dat was juffrouw Van der Wal. Zij gaf de leerlingen les in de derde klas. Mevrouw Van der Wal werd met groot applaus verwelkomd.

Zij is nog een heel krasse dame die van alle aanwezigen nog wel wat wist te vertellen. Onder het genot van een hapje en een drankje werden veel oude herinneringen opgehaald.

Over drie jaar opnieuw

Het was een super gezellige middag. Dat blijkt ook uit het feit dat zich spontaan enkele personen meldden om over drie jaar weer een reünie te organiseren.