Uitgaan & Cultuur

Moederdagtip: wandelen voor het goede doel

GEESTEREN - Op Moederdag (zondag 12 mei) houdt Fyon Geesteren een wandeling voor het goede doel middels ‘Wandelen voor Hindernissen’. Tijdens dit evenement lopen de deelnemers 3 of 6,5 kilometer door de natuur van Geesteren, waarmee zij ervoor zorgen dat kinderen met een beperking uit de gemeente Tubbergen op Vaderdag (zondag 16 juni) met hun gezin een prachtige dag kunnen beleven.

Wandelen voor Hindernissen begint om 12.00 uur op het terrein van Fyon Geesteren aan de Lutkeberg 24. Op dit startterrein wordt een kop koffie met wat lekkers aangeboden. Tussen 12.00 en 13.00 uur is het mogelijk om te starten met de vooraf uitgezette wandelroute. Onderweg komt men langs enkele stops met hapjes, drankjes en leuke spellen voor de kinderen. Bij de finish wacht nog een leuke verrassing en kan daar tot 15.00 uur nog wat worden gedronken (1 consumptie inbegrepen).

 In het zonnetje tijdens CSI

Deelname aan dit evenement kost € 5,- per persoon (kinderen onder de 5 jaar gratis). Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de organisatie van de speciale dag voor kinderen met een beperking, die onder behandeling zijn bij Fyon Geesteren. Zij worden op zondag 16 juni samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes in het zonnetje gezet tijdens het CSI in Geesteren.

Meedoen?

Aanmelden kan via aanmelden@wandelenvoorhindernissen.nl. Voor meer informatie en updates is het evenement te volgen via www.wandelenvoorhindernissen.nl. Wandelen voor Hindernissen wordt mede mogelijk gemaakt door de Geesterse ondernemers: Bakkerij de Bökke, Bakkerij de Kraai, Plus Wallerbosch, Ribhouse Texas Geesteren, Slagerij Hemmer, Steggink Catering & Events, Top-Pop Verhuur, Tuincentrum Heerdink en Zaal Kottink. Foto: links Justin Beernink (Management Fyon Geesteren) en Rob Maathuis (Directeur CSI Geesteren).