Uitgaan & Cultuur

Plaatselijke ondernemers ondertekenen sponsorcontracten voor grote carnavalsoptocht van Twente

Albergen - Zondag 16 februari zal om 12.00 uur voor de 50e keer de eerste grote carnavalsoptocht van Twente weer door de straten van Albergen gaan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal plaatselijke ondernemers die vrijdag 24 januari bijeenkwamen bij Cafe-Restaurant Fraans Marie voor het ondertekenen van de sponsorcontracten. 

Na een welkomswoordje van voorzitter Herald Degger nodigde hij de sponsoren om samen met hem de sponsorcontracten te tekenen. Hierbij waren de volgende hoofdsponsoren aanwezig: De Pannenloods Bouwmaterialen en Sierbestrating, Partycentrum Morshuis. En ook de volgende co-sponsoren waren aanwezig: Bouwbedrijf Haarhuis, Café Restaurant Fraans Marie, Koopman Assurantiën, Dentallas Tandtechniek, Eetcafé ’t Coophuys, Lucas IT, Oude Geerdink Tegels & Sanitair, Ditt, Koen Nijhuis Digitale Innovatie, Wissink Schilders en Spuiters, Garage Haarman, Kachelhuis Keemers, Vorm & Vorm. Dit jaar heeft de sponsorcommissie van de optocht ook drie nieuwe sponsoren mogen toevoegen, namelijk Zeelvis-It, Zeelenberg Metaal en Robuust Digital. De sponsorcommissie is blij dat ze ook dit jaar weer op de steun van deze sponsoren mogen rekenen. Wat deze avond extra bijzonder maakte is dat prins John en sik Bob samen met hun hofdames van de Alberger Bökke aanwezig waren om de sponsoren op te nemen in hun hofhouding.

Kwaliteit ten goede
Mariëlle Geitenbeek en Maureen Keemers (sponsorcommissie) bedankten alle sponsoren onder genot van een hapje en drankje voor hun bijdrage en hun aanwezigheid op deze gezellige avond. Door deze geweldige steun is het ook dit jaar weer mogelijk gemaakt om het prijzengeld op het gewenste niveau te houden. Vol trots kan de sponsorcommissie melden dat het totale bedrag van de prijzenpot € 6.200 euro is, waarvan de hoofdprijs van de grote praalwagens € 1.111 euro is. De afgelopen jaren is gebleken dat dit de kwaliteit van de eerste grote carnavalsoptocht van Twente enorm ten goede komt.