Uitgaan & Cultuur

Platvot oet Albeerg viert kerst met een Nieuw Testament!

ALBERGEN - De heren van Platvot oet Albeerg vieren ook dit jaar de kerst weer samen op het podium. Op zaterdagavond 22 december en zondagmiddag 23 december wordt Zaal Morshuis omgebouwd tot een gezellig en intiem comedycafé.

Dit jaar was het plan om de inspiratie voor een gezellig avondje lachen uit het Nieuwe Testament te halen. Maar na meerdere avonden van intensief onderzoek bleek het Nieuwe Testament zoals wij het kennen al ontzettend oud te zijn. Zó oud dat het woord ‘nieuw’ niet erg meer op zijn plek is. Daarop besloten de mannen van Platvot oet Albeerg dat het tijd is om een nieuw ‘Nieuw Testament’ te maken. ‘Op sien Twents, oons eign dialect. En van disse tied’. Het thema voor de kerstshow is dan ook: ‘Het Nieuwe Testament, Platvot!’

Beperkt aantal kaarten
De humorvolle show bevat wederom mooie muziek, scherpe comedy en hilarische buuts. Vanwege de aangepaste zaalindeling is er maar een beperkt aantal kaarten per show beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het bemachtigen van een ticket als je de kerst Platvot wilt vieren. Kaarten kosten slechts € 12,50 en zijn vanaf heden telefonisch te reserveren via Zaal Morshuis. Vanaf maandag 11 november zijn de kaarten ook op deze locatie af te halen. Meer info: www.morshuis.nl en 0546-441238.