Uitgaan & Cultuur

Rockpodium haalt opnieuw aantrekkelijke coverband met The Eagles Legacy

FLERINGEN - In het kleine Fleringen moet wel het nodige organisatietalent zitten. Opnieuw en met enige regelmaat is er het nodige te beleven in het Tubbergse kerkdorp, waar tijdens het carnaval de Kroesmennekes zorgen voor de allerbeste optredens van dansmariekes uit de hele regio, PCF voor uitverkochte tenten zorgt tijdens haar Beach Party, FC Twente of Heracles de voetballiefhebbers vermaakt en Frank Wormuth of Ronald Koeman dit jaar al voorbij kwamen om voor enig vertier te zorgen. En dan zijn de klanken van menig rockband nog niet vermeld die de afgelopen jaren ook te horen zijn bij DOK’s. Telkens weer weet Rockpodium met een erg aantrekkelijke coverband band de zaal vol te krijgen. Op 28 december zijn The Eagles Legacy te gast.

Als legendarische band heb je aan het einde van je carrière een paar keuzes. Je brengt nieuw werk waar niemand op zit te wachten, je laat zien hoe versleten je bent en hoopt op de gunfactor, of je zet, met wat hulp van wat huurlingen, een krachtige en overtuigende show neer. The Eagles koos afgelopen jaar voor de laatste optie en zette heel Ziggo Dome op de kop, iedereen zong mee. Alle reden voor Rockpodium om dan ook maar de coverband naar Fleringen te halen.

 

Om te smullen

The Eagles Lagacy steekt van wal met toppers zoals ‘Take It Easy’, ‘Take It To The Limit’ en wie kent ‘the New Kid In Town’ niet. ‘Lying Eyes’ en ‘Peaceful Easy Feeling’ en ‘Life’s Been Good’ staan ook in Fleringen op het programma. In het tweede blok komen nummers als ‘The Boys Of Summer’, ‘Heartache Tonight’, ‘Funk 49’ (van James Gang, de oude band van Walsh) en ‘Life In The Fast Lane’ aan bod. Aan het eind van de avond zal ‘Hotel California’ sowieso niet ontbreken. Kortom het wordt een avond om te smullen. Een avond met alleen maar goede muziek. Zo doe je dat, als je een legendarische band covert. Als je deze gezellige avond niet wilt missen kan iedereen nog bij Dok’s in Fleringen terecht voor kaarten.