Uitgaan & Cultuur

Salon Barbera en Praktijk QiVital komen met Voorjaarsevent

REUTUM - Barbera Maathuis van Salon Barbera en Kristel Mensink van Praktijk QiVital houden op zaterdag 13 april van 12.00 tot 17.00 uur een Voorjaarsevent. Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze middag een kijkje te komen nemen. Het is een meet & greet met beiden. 

Salon Barbera bestaat dit jaar vijf jaar. Barbera Maathuis is medisch- en sportpedicure en haar salon is aangesloten bij de brancheorganisaties ProVoet en Procert. Naast de opleiding medisch pedicure is Barbara zich ook gaan specialiseren in schoonheidsbehandelingen. Zij werkt in haar salon met natuurzuivere en biologische producten van de merken: Botanical Beauty, Bellápierre, Loveli, Shellec, Marc Inbane, Sockwell en Wandelwol. 

Praktijk QiVital
Kristel Mensink heeft dit jaar de deuren van Praktijk QiVital geopend. Naast orthomoleculair therapeut is ze ook werkzaam als verpleegkundige. Orthomoleculaire therapie is een ander woord voor voedingsgeneeskunde. Het doel is een optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid en het voorkomen van (chronische) gezondheidsproblemen met behulp van voeding, supplementen en lifestyle. Aan de hand van een kennismakingsconsult wordt een persoonlijk voedingsadvies gemaakt, individueel maatwerk dus. Supplementen waarmee gewerkt wordt: Vitals, Vitakruid, NOW, Meo Auxilio en essentiële oliën van DoTerra.

Veel leuks 
Belangstellenden kunnen komende zaterdagmiddag gratis bij Barbera en Kristel binnen lopen en kennis maken met natuurlijke producten en voedings- en supplementenadvies. Annouschka van Bellápierre is aanwezig voor een make-up advies van Bellápierre minerale make-up.Ook behoort een gratis handspa met Botanical Beauty tot de mogelijkheden en kunnen bezoekers zich laten sprayen met Marc Inbane spray tan. Tevens ontvangen zij een mooie goodiebag (op=op). Bovendien is er een winactie met kans op een leuke tas van Love Ibiza met inhoud. En natuurlijk geven de organiserende dames allerlei praktische ’hand on’ adviezen en tips. Dit alles onder genot van lekkere hapjes en drankjes.Nieuwsgierig geworden, kom dan gezellig op 13 april langs aan de Gruttenmaat 37 in Reutum.