Uitgaan & Cultuur

Sinterklaas is de Zonnebloem afdeling Geesteren niet vergeten

GEESTEREN - De Zonnebloem afd. Geesteren heeft vorige week de actie ‘Zon in de schoorsteen’ gehouden. Veel vrijwilligers en vaste gevers van de actie hebben ook dit jaar  weer hun uiterste best gedaan om alle gasten van de Zonnebloem afdeling Geesteren te verrassen met een prachtige surprise.

Ontzettend mooi om te zien dat veel mensen zich inzetten voor een ander en daar ook nog eens veel plezier aan beleven.  De gasten van de Zonnebloem afdeling Geesteren willen  daarom alle gevers heel hartelijk bedanken voor het maken van hun surprise/cadeau.

Kerstviering

De KBO Geesteren en de Zonnebloem afdeling Geesteren houden dit jaar geen Kerst samen i.v.m. de coronamaatregelen die het onmogelijk maken om dit te organiseren. Het is erg jammer en de organisatoren hopen dat het volgend jaar wel weer mogelijk is.

Het bestuur en alle vrijwilligers van de Zonnebloem zitten niet bij de pakken neer en blijven zich inzetten voor de zieken en de gasten. Ook met Kerst vergeten ze de gasten en zieken niet.

Het programma van volgend jaar is klaar en de Zonnebloem hoopt dat alles in 2022 weer zijn doorgang kan vinden. Mede door de lotenverkoop, de Rabo-support actie, de sponsoractie van PLUS Geesteren en met de hulp en steun van iedereen kan de Zonnebloem volgend jaar weer veel mogelijk maken voor de medemensen. Heel hartelijk dank daarvoor. Het bestuur en alle vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Geesteren wensen u allen fijne kerstdagen en een goed en gezond 2022 toe.