Uitgaan & Cultuur

Toneel Geesteren is er helemaal klaar voor..

GEESTEREN - Na een coronajaar waarin de toneelspelers niet mochten optreden, zijn ze blij weer op de planken te mogen staan en wel op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 november a.s. met de prachtige humoristische klucht: ‘Een dochter om te zoenen’. De klucht is geschreven door Franz Streichner, vertaald door Ben ten Velde en geregisseerd door Joop van den Berg. De voorpremière is dinsdagmiddag 2 november a.s. voor de kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisschool en voor de leden van de KBO, de Zonnebloem en de bewoners van Erve Mensman.

Kiek'nsweard toneelspelersgroep 2021

‘Een dochter om te zoenen’

Jarenlang heeft Hilbert Kwak zijn vrouw Annie zo overtuigend wijs gemaakt, dat hij ergens op de wereld nog een dochter heeft, dat Annie die dochter uitnodigt voor Hilbert zijn vijftigste verjaardag.

Wat geen mens voor mogelijk houdt, gebeurt: de dochter komt… met haar moeder. Als dan Jans, de zoon van Hilbert en Annie, ook nog verliefd wordt op zijn eigen zuster, lijkt voor Hilbert alles verloren. Maar hij red het toch nog. Hoe dat in zijn werk gaat, is haast te mooi om waar te kunnen zijn.

Kaartverkoop

De spelers zijn na maanden repeteren er klaar voor u te laten genieten van een ontspannen en komisch avondje uit, die u niet wilt missen. De klucht wordt opgevoerd in zaal Kottink te Geesteren en de aanvang van de voorstelling is iedere avond om 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De kaartverkoop is in volle gang, de zaterdagavond is inmiddels uitverkocht en voor de vrijdagavond zijn er nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Kaarten zijn te reserveren via toneelgeesteren.nl en te koop bij Zaal Kottink á € 6,00.

Zoals de richtlijnen van het RIVM voorschrijven is er voor toegang tot de voorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan zowel digitaal (QR code) als op papier. Toneelvereniging Kiek’nsweard ziet u graag op een van de voorstellingen en wenst u alvast veel kijkplezier.