Uitgaan & Cultuur

Toneelvereniging Concordia met ‘Niks van gemerkt!’ op de planken

ALBERGEN - Toneelvereniging Concordia uit Albergen speelt de resterende uitvoeringen van het door Jos Schepers geschreven en geregisseerde blijspel met de pakkende titel ‘Niks van gemerkt!’. Het betreft de resterende uitvoeringen van maart 2020 die, vanwege corona, niet meer gespeeld konden worden. Omdat de niet gespeelde uitvoeringen volledig waren uitverkocht, en er nog veel animo was, is een extra avond toegevoegd. Hierdoor is er hopelijk ook voldoende plek voor wie het stuk nog een keer wil zien. De resterende uitvoeringen worden gespeeld in twee weekenden en wel op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober en zaterdag 9 en zondag 10 oktober a.s. om 20.00 uur in café-restaurant De Molen te Fleringen. De zaal is open om 19.00 uur.

De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet, zodat de spelers de aandacht van het publiek goed kunnen vasthouden en er kan worden genoten van een boeiende toneelavond met een flinke dosis humor.

Inhoud

Marloes (Luciël Hilberink), eigenaresse van ‘houthandel van Es’, heeft bijna een grote opdracht van de provincie binnen. In een gesprek met Floris (Ferdi Meijer), een vertegenwoordiger namens de provincie, zullen de laatste plooitjes worden gladgestreken. Maar vlak voor zijn komst, en die van de milieuactivisten Pien (Iet Meijer) en Ulrike (Jolanda Protzman), komt er een groot probleem aan het licht. Is dit opzet? Probeert iemand de deal te dwarsbomen?

Medewerker Eduard (Gilbert Leemhuis) probeert de zaak te redden, maar komt er alleen voor te staan omdat Marloes plotseling veel meer oog heeft voor haar oude jeugdliefde Vincent (Fons Hulsbeek), die met een wel héél jonge vriendin Kelly (Laura Masselink), op de proppen komt. Intussen zorgt huishoudster Jannie (Rita Masselink), naast de nodige koffie, voor extra verwarring en heeft Lena (Agnes Oude Nijhuis), moeder van Marloes, haar handen vol aan vader Bertus (Henk Weusthof), die liever lui dan moe is.

De grime wordt verzorgd door Nely en Elise Brand en Merlin Hoek. Wim Arts tekent voor het geluid en de toneelaankleding wordt verzorgd door de toneelvereniging.

Kaartverkoop

In verband met beperkte ruimte in de zaal en om teleurstellingen te voorkomen, kunnen de kaarten uitsluitend besteld worden via toneelkaarten.nl of tel. 06–52101107 (bellen of WhatsApp).

Kaarten kosten € 7,00. Donateurs betalen, op vertoon van hun donateurskaart, € 3,50. De jeugd t/m 15 jaar betaalt ook € 3,50.

Zoals de richtlijnen van het RIVM op dit moment voorschrijven is het tonen van een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Check t.z.t. de RIVM website, voor de op dat moment geldende richtlijnen. Meer informatie is te vinden op de website www.concordia-albergen.nl, onder toneeluitvoeringen oktober 2021.