Uitgaan & Cultuur

‘Voel, ruik, proef, hoor & zie Twente vanuit het hart’

ALBERGEN - Bij Huttenkloas Brouwerij in Albergen is woensdag 8 mei de eerste toeristische uitgave ‘Voel, ruik, proef, hoor & zie Twente vanuit het hart’ aangeboden aan Marleen Hermsen van Stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen. 

Marleen Hermsen (links) ontvangt de eerste folder van Odette Kuipers (rechts) samen met een groep deelnemende ondernemers.
In 2014 werd door twee enthousiaste ondernemers uit het buitengebied van Albergen de handschoen opgepakt om middels een unieke toeristische folder ‘Rond ’n Pook’ de geïnteresseerde te laten ervaren hoe mooi het bui-tengebied van Albergen is. Nu, vijf jaar later, na vele verzoeken van zowel ondernemers als toeristische plekken, heeft Odette Kuipers het initiatief genomen om hier een vervolg aan te geven. Zij heeft een eigen reclamebureau in Albergen en ook de vorige uitgave vormgegeven.
 
Prikkel de zintuigen
In Voel, ruik, proef, hoor & zie Twente vanuit het hart is het mooie buitengebied rondom de dorpen binnen een straal van tien kilometer rondom Albergen te zien. Een folder waarbij de zintuigen van de lezer worden geprikkeld tot het maken van mooie uitstapjes in het buitengebied van het hart van Twente. Dat was het uitgangspunt voor deze moderne uitgave. Toeristische plekken als De Pook/Gravenallee, Kroezeboom en Herinckhave in Fleringen, diverse molens, het Openluchttheater Hertme, Het Stift in Weerselo, Landgoed Weleveld en het Kloosterpad in Zenderen, allemaal prachtige Twentse plekjes die in deze toeristische uitgave zeker niet mochten ontbreken.
 
Inspirerend
“Wat was het fantastisch om met een gevarieerde groep van achttien gedreven, passievolle ondernemers samen te werken. Ieder met zijn eigen verhaal, inspirerend! Hierdoor hebben we samen deze mooie uitgave kunnen realiseren”, vertelt Odette enthousiast. In een oplage van vijfduizend stuks worden de folders selectief verspreid op ruim honderd toeristische plekken en bij openbare gelegenheden in Twente. De deelnemende ondernemers aan deze uitgave zijn: Erve Broam, Huttenkloas Brouwerij, ‘t Hedevelds Bio Ei/Museumboerderij Erve Daggel, Workshop-boerderij Kampboer, Paardenmelkerij Sand, Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje, Bed & Breakfast de Boerderij, Wild Bijzonder Vissen, ‘t Vossenveen, Theehuis de Karmeliet, Recreatiepark ‘n Kaps, Tuincentrum Heerdink, Het Groot Twentsch Maisdoolhof/De Twentsche Bloemenpluktuin, Café-Restaurant Fraans Marie, Landhotel ‘t Elshuys, Pensionstal Erve Vleerboer, Weerselose Markt en Melktap Weleveld. Mooi om te horen dat Marleen Hermsen van visittubbergen.nl evenals visittwente.nl zo enthousiast zijn over dit initiatief. 
 
Uitgave ontvangen
Zijn de zintuigen geprikkeld en wilt u een gratis toeristische uitgave ontvangen of deelnemen aan een volgende uitgave? Stuur dan een mail naar info@odet-reclame.nl. De folder digitaal doorbladeren? Dat kan op www.odet-reclame.nl/portfolio/voel-ruik-proef-hoor-zie-twente-vanuit-het-hart/.