Zakelijk

Albergse start-up zorgt voor professionele websites voor businessclubs en verenigingen

ALBERGEN - Sinds begin dit jaar bestaat het nieuwe onlineplatform Clubee. Een start-up van de twee in Albergen gevestigde bedrijven Robuust en KNDI.NL, beide al jarenlang werkzaam op onlinegebied. “Vanuit mijn huidige werkzaamheden werk ik veel samen met technische partijen op onlinegebied en ik liep al een aantal jaren met dit idee rond”, aldus Koen Nijhuis van KNDI.NL. Tot het moment dat ik vorig jaar mijn idee met de heren van Robuust deelde en we samen het platform Clubee hebben ontwikkeld.”

“Clubee is in eerste instantie gebouwd voor netwerk- en businessclubs. In de basis hebben al dit soort clubs in grote lijnen dezelfde wensen als het gaat om de onlinecommunicatie naar hun (potentiële) leden. Een goede, professionele website (en app) waar je informatie kwijt kunt over je club zoals het laatste nieuws, evenementen en je ledenlijst. Maar Clubee gaat verder. Het is met Clubee zelfs mogelijk dat leden zich eenvoudig aan kunnen melden voor events, een SEPA export voor de contributie-inning, etc. Waar je als businessclub al snel moet denken aan een behoorlijke investering om een onlineplatform met dergelijke functionaliteiten te laten ontwikkelen kun je met Clubee Free zelfs al met een gratis variant starten. Wil je alle functionaliteiten dan gebruik je Clubee Pro voor € 2,00 per lid per maand. “En dan heb je er geen omkijken meer naar. Geen jaarlijkse kosten voor updates en hosting. Maar wel een professionele website en app voor je eigen club, aldus Koen. “Alles is inclusief bij Clubee.”

Verenigingen
Onlangs heeft Clubee een doorvertaling gemaakt naar verenigingen. “We merken dat er heel veel kleinere verenigingen zijn die weinig budget hebben voor een goede website, maar toch wel graag via deze weg zichzelf willen presenteren en in contact willen blijven met hun leden”, aldus Sander Tijink van Robuust. Sinds kort is er dan ook Clubee Verenigingen. In grote lijnen hetzelfde concept als die voor de businessclubs alleen zijn de investeringen voor een vereniging vele malen lager gehouden. Waar je als vereniging aan hostingkosten alleen al zo’n € 100,- per jaar kwijt bent, betaal je voor Clubee Verenigingen slechts € 250,- per jaar, maar dan is dit ook alles inclusief: de hosting, maar ook een goed uitziende en professionele website helemaal door de vereniging zelf onderhoudbaar middels een contentmanagementsysteem. Ook hier kunnen leden zich online aanmelden voor activiteiten en heb je uiteraard nadien de mogelijkheid om een verslag met leuke foto’s en filmpjes toe te voegen om e.e.a. nog eens na te beleven met je leden.” Sander: “We beseffen ons dat dit jaarbedrag relatief laag is. Wij moeten het dan ook zoeken in de massa. Voor Clubee is het dan ook zaak dat we het komende jaar veel businessclubs en verenigingen kunnen aansluiten zodat het start-upplatform snel kan doorgroeien. Mede daarom hebben we Iris Bekhuis (van MijnVirtueelAssistent) ingeschakeld om Clubee aan de commerciële kant te ondersteunen en dit platform echt tot een groot succes te maken.” Meer informatie vind je op www.clubee.nl of door te len met nummer 085-1304667.