Zakelijk

Open huis BPG de Pannenloods bij opening nieuwe pand

ALBERGEN - Voor wie de afgelopen periode over de Ootmarsumseweg in Albergen reed kan het bijna niet ontgaan zijn: BPG de Pannenloods heeft een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe pand op de vertrouwde locatie opent op zaterdag 13 april tussen 10.00 en 16.00 uur op feestelijke wijze haar deuren met een open huis.

Het bedrijf dat ooit in 1913 nog te boek stond als ‘Cement-Industrie G. Loohuis Gzn. Albergen bij Almelo’ werd begin jaren zestig overgenomen door J. Hemmer uit Vriezenveen en kwam uiteindelijk op 1 februari 1969 in bezit van de familie Oude Nijhuis waarna er medio jaren zeventig werd verhuisd naar de overkant van de Ootmarsumseweg op de huidige locatie.

 

Ook een grote showtuin

Reden voor de nieuwbouw is dat het huidige pand niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd en, mede door een flinke groei, te klein was geworden voor kantoren, showroom en opslag. Door een ruime uitbreiding van het assortiment met onder andere hout en plaatmateriaal en een shop was het al snel duidelijk dat renovatie geen optie was en is door huidige eigenaren Bennie en Ron Oude Nijhuis gekozen voor de bouw van een nieuw en groter pand. Ook is een grote nieuwe showtuin aangelegd met uiteraard de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating en tuinverlichting.

 

Van harte welkom

Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de officiële opening voor genodigden op vrijdag 12 april en zal Ron Oude Nijhuis als derde generatie Oude Nijhuis het bedrijf voortzetten. Aansluitend is er zaterdag 13 april een open huis. Belangstellenden zijn van harte welkom om het bedrijf te komen bekijken. Met gepaste trots vertellen de medewerkers graag over tuininspiratie en trends uit de showtuin, snelle levering uit de voorraad van het magazijn, de talloze mogelijkheden in de showroom en het professionele assortiment in de bouwpartnershop. Voor kinderen is er een springkussen en candybar aanwezig.

 

Aangepaste openingstijden

In verband met de officiële opening op vrijdag 12 april en het open huis op zaterdag 13 april is BPG De Pannenloods op vrijdagmiddag 12 april vanaf 12.00 uur en zaterdag 13 april de gehele dag gesloten voor verkoop en afhalen. Op andere dagen zijn de openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur.