Zakelijk

Studio Sport Tubbergen viert zijn 10-jarig jubileum

TUBBERGEN - 10 jaar lijkt een lange tijd, maar in werkelijkheid is het voorbijgevlogen. Dinsdag 6 september jl. was het exact 10 jaar geleden dat Maurice Verveer de sportschool Studio Sport in Tubbergen overnam van de vorige eigenaar. “Als ik nu zo terugkijk wat we in deze 10 jaar allemaal voor onze sporters hebben kunnen betekenen, maakt me dat best wel trots.”

17 jaar was Maurice Verveer toen hij als stagiaire begon bij Sportcentrum Studio Sport, destijds nog onder leiding van de vorige eigenaar. “Ik wist toen al precies wat ik wilde, mensen in beweging brengen en hen hierin begeleiden met fitness en groepslessen”, aldus Maurice.

Nadat hij zijn opleiding op het CIOS in Arnhem in 2008 succesvol heeft afgerond, bleef hij werkzaam bij Sportcentrum Studio Sport op de vestiging in Ootmarsum. Toen in de zomermaanden van 2012 de kans zich voordeed om de vestiging in Tubbergen over te nemen, hoefde Maurice hier niet lang over na te denken. Zo kon hij op donderdag 6 september 2012 het nieuws naar buiten brengen dat de sportschool in Tubbergen een nieuwe eigenaar had en verder ging onder de naam Studio Sport Tubbergen.

Ondanks dat de eerste maanden, met een geweldig team en veel enthousiaste leden, perfect verliepen, belandde Maurice op de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 april 2013, in een nachtmerrie. 

“Rond 00.45 uur kreeg ik een telefoontje van de eigenaar van het pand, of ik gelijk die kant op wilde rijden.”

Eenmaal aangekomen zag Maurice grote rookpluimen uit de ramen komen en stonden de brandweerwagens al voor de deur om alles af te zetten. “Met tranen in mijn ogen zag ik de volledig afgebrande bar en gigantische rookschade in het hele pand, maar wist ook dat ik zo snel mogelijk de knop om moest zetten om alles weer op te bouwen en te zorgen dat we onze sporters weer konden verwelkomen.” 

Zo gezegd, zo gedaan. Na 4,5 maand wist Maurice zijn leden weer te kunnen ontvangen. “Het was een zware periode, met dag en nacht hard werken. Gelukkig was het begrip van de leden groot en heb ik heel veel hulp gekregen van naasten.” Zo kon Maurice, na vele uren verbouwen, schoonmaken en schilderen, alsnog zijn officiële opening vieren met een geweldig feest voor alle sporters. 

In de jaren hierna heeft Maurice stap voor stap zijn sportfaciliteiten en diensten binnen Studio Sport Tubbergen uit kunnen bereiden en verbeteren. Met onder andere een outdoor sportpark met meer dan 18 militaire hindernissen, 1-op-1 voedingsbegeleiding en personal training trajecten.

Helaas ging dit alles niet zonder slag of stoot, ook Maurice heeft moeten lijden onder de gevolgen van corona. Studio Sport is ondertussen 3 lockdowns met vele weken verplichte sluiting verder, maar van stoppen moet Maurice niet weten. “Ik krijg nog steeds heel veel energie wanneer ik mensen met een rood hoofd en een voldaan gevoel, na een fijne training bij Studio Sport Tubbergen, zie vertrekken.”

September Feestmaand

September = Feestmaand. En dit moet natuurlijk groots gevierd worden, vindt Maurice. Zo zal er in de gehele maand september elke dag een maand gratis sporten worden verloot onder de bezoekers die die dag zijn wezen sporten, staat er gratis koffie & thee klaar en kun je meedoen met een fitness challange voor mooie prijzen. Voor de mensen die nog niet bekend zijn bij Studio Sport Tubbergen, kan de gehele maand september gratis een try-out pas worden aangevraagd via de website, waarmee twee weken lang kan worden gesport. Zo kan iedereen zelf ervaren hoe het is om bij Studio Sport te komen trainen. Meer informatie over deze geweldige feestmaand vind je op de website www.studiosport-tubbergen.nl

Maurice en zijn geweldige team met instructeurs staan voor je klaar om je te ontvangen aan de Haarweg 15 in Tubbergen en gaan met alle energie en veel plezier door naar het volgende jubileum.