Zakelijk

Creative Clinics van Lyla van Houwelingen

Zelfverzekerder door 't leven dankzij permanente make-up

ALMELO – Op zoek naar een betrouwbare en bovenal vakkundige permanente make-up specialist, die bovendien volop de tijd neemt voor een behandeling? Lyla van Houwelingen biedt sinds deze maand met Creative Clinics allerhande behandelingen aan, gericht op make-up en medische pigmentatie. Haar praktijk is gevestigd in Almelo, aan de Ootmarsumsestraat. Daar is een mooie ruimte, zodat de behandelingen in alle rust en verzekerd van privacy succesvol uitgevoerd worden.

 

Het voornaamste doel van Lyla is om mensen weer te laten stralen, zodat ze zelfverzekerd door het leven gaan. Daarnaast biedt ze de behandelingen voor een meer betaalbare prijs aan, in verhouding tot de concurrentie. “Helaas zitten de behandelingen nog niet in het zorgverzekeringspakket en het is best kostbaar, ook al vraag ik zeker niet de hoofdprijs. Daar komt bij dat ik wél alle tijd voor de verschillende behandelingen neem. Zo plan ik maximaal twee personen per dag, eentje in de ochtend en eentje in de middag. Zo kan ik in alle rust permanente make-up aanbrengen of me richten op medische pigmentatie, maar ook fractional needling (herstel van de huid door deze te prikkelen), lash lifting, of correctie van eerder aangebrachte permanente make-up. Bovendien behoort een gratis intakegesprek op afspraak altijd tot de mogelijkheden.”

 

Om in dit vak bekwaam en kundig te kunnen werken is creativiteit een must, meent Lyla. Dankzij haar voorliefde voor kunst – “Ik teken al zo lang als ik me kan herinneren gezichten en dat gaat me heel gemakkelijk af” – in combinatie met haar opleiding tot fysiotherapeut kan ze nu de kennis en kunde van het lichaam combineren met het creatieve. Prutswerk is volgens haar dan ook een no-go. “Je werkt aan iemands uiterlijk, je wil weer dat iemand trots over straat gaat dankzij deze cosmetische ingrepen. Zeker als het na operaties noodzakelijk aanpassingen zijn, zoals verminderen van littekenweefsel of tepelhofpigmentaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een nieuwe tepelhof op een gereconstrueerde borst. Dankzij permanente make-up en 3D-technieken is de tepelhof niet meer van echt te onderscheiden is. Het is ook mogelijk om littekens te camoufleren door de huid oppervlakkig te pigmenteren. Dankzij verschillende technieken en pigmentkleuren krijgt het litteken weer een normale huidskleur.”

 

Om de kans op allergische reacties tot een minimum te beperken werkt Lyla met topmerken uit Duitsland, zoals Ecuri. De apparatuur en de pigmenten zijn GGD goedgekeurd, dus volkomen veilig en hypoallergeen. Daarnaast wil Lyla zich in de toekomst verder gaan verdiepen en verbreden en specialiseren door ook continu cursussen en opleidingen te blijven volgen. “Zo blijft mijn kennis actueel”, zegt ze trots.

Voor wie kennis wil maken met Creative Clinics, kan alvast een kijkje nemen op www.creativeclinics.nl of informeer naar de mogelijkheden. Dat kan telefonisch of per app via 06 – 21 48 07 08 of per mail via info@creativeclinics.nl. De behandelingen worden aangeboden op donderdag, vrijdag en zaterdag in de praktijk aan de Ootmarsumsestraat 438 te Almelo.