Algemeen

Zondag 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur

36e editie Oldtimerdag Saasveld

SAASVELD - Afgelopen jaar beleefde de internationale Oldtimerdag Saasveld een succesvolle 35e oldtimerdag. De animo was onverminderd groot. Zondag 23 juni staat het oldtimerevenement weer op het programma op het ruim vijf hectare omvattende terrein aan de Loodijk te Saasveld. Het internationale deelnemersveld zit inmiddels alweer goed vol. Om de bezoekers te blijven verrassen ,heeft de organisatie het evenement dit jaar flink uitgebreid. 

Oldtimerclub Saasveld pakt uit

Zoals elk jaar kunnen de bezoekers weer genieten van een breed scala aan nostalgische voertuigen zoals trekkers, auto’s, stoommachines, brommers, motoren en trucks. Een uitgebreide markt met diverse kramen en vaste onderdelen zoals dorsen, maaien, demonstraties van oude ambachten, een springkussen, dierentuin met aaibare dieren, draaimolen etc. maken het een leuk uitje voor het hele gezin. Elk jaar is er van alles te beleven. Het bestuur is daarbij elk jaar bezig om wat nieuws uit te vinden en toe te voegen aan het programma.

Dit jaar heeft de organiserende oldtimervereniging Stichting Oldtimerclub Saasveld besloten om flink uit te pakken na de jubileumeditie. Er is een nog groter deelnemersveld en randgebeuren eromheen. Nieuwe onderdelen daarbij zijn onder andere het op ambachtelijke wijze knippen en scheren van schapen, kramen met koffiemolens van vroeger en demonstraties van hoe oma’s was zoals vroeger wordt gewassen met wastrommels.

Ouderwets genieten

Het grootse evenement vindt plaats op zondag 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur aan de Loodijk te Saasveld. U kunt de borden volgen en gratis parkeren. De entree voor kinderen onder begeleiding tot 12 jaar is gratis. Volwassenen betalen € 5,00.

Voor meer info of inschrijven kunt u terecht op www.oldtimerclubsaasveld.nl of de Facebookpagina. Laat u verrassen en kom ouderwets genieten bij de internationale Oldtimerdag Saasveld!