Algemeen

ADMING
Administratie Coaching

HARBRINKHOEK - De financiële administratie vormt voor velen een struikelblok. Echter niet voor Ingrid Lenferink uit Harbrinkhoek. Zij beschouwt het “als het ware een feestje”. Om (startende) ondernemers, zzp’ers, freelancers en particulieren te kunnen helpen bij hun administratie, is ze afgelopen maand begonnen met ADMING; Administratie Coaching. 

Het ontstaan van ADMING

Met haar ruime kennis en ervaring binnen de financieel administratieve sector kan Ingrid Lenferink iedereen die met z’n administratie worstelt te hulp schieten.

“Als afgestudeerd onderwijzeres startte ik ruim vijfendertig jaar geleden als medewerkster bij een bank. Hier ben ik geëindigd als leidinggevende. Na 15 jaar heb ik de bank verlaten en ben ik de afgelopen 22 jaar voornamelijk in de financiële administratieve sector werkzaam geweest.

Nu wil mijn kennis en ervaring gaan gebruiken voor de (startende) ondernemer, de ZZP'er, de freelancer of particulieren. Deze stap is gezet uit betrokkenheid met ondernemers die vaak zo druk bezig waren met hun product of dienst dat hun administratie achter dreigde te raken.

Mijn streven is om dit op een laagdrempelige en persoonlijke aanpak vorm te geven. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik op 18 september officieel begonnen met ADMING; Administratie Coaching”, aldus Ingrid Lenferink.  

Administratie is meer dan bonnetjes en facturen

De (startende) ondernemer, ZZP’er, freelancer is het liefst bezig met het product of dienst van z’n onderneming. Maar… al te vaak blijkt dat het men geen tijd en aandacht heeft voor de administratie, terwijl dit ook één van de pijlers is waar een onderneming op rust. Met een goed gevoerde administratie heeft de ondernemer namelijk inzicht in de financiële ontwikkeling van z’n bedrijf en is het de basis voor de aangifte voor de belastingdienst.

ADMING heeft onder andere de volgende diensten te bieden:

coaching en begeleiding bij het inrichten van de administratie, het wegwerken van achterstanden op het administratief gebied, het eventueel uitvoeren van controlewerkzaamheden op een zelf gevoerde administratie, het invoeren en verwerken van alle dagelijkse administraties, het opstellen van periodieke financiële overzichten, het samenstellen van een jaarrekening en het verzorgen van een periodieke aangifte zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting etc.” 

Maar ook particulieren kunnen aankloppen bij ADMING vertelt Ingrid Lenferink. “Ook mensen die niet meer wegwijs worden in hun eigen papierwinkel, of vastlopen in welke situatie dan ook, help ik graag. Met een stukje begeleiding kunnen we weer controle en overzicht krijgen over de inkomsten, uitgaven. Ook fungeer ik als sparringpartner voor diegene die overweegt om een onderneming te starten. Zo help ik op dit moment diverse klanten bij het schrijven van hun ondernemingsplan.” 

Waar staat ADMING voor

“Woorden als deskundig, kwaliteit, nauwkeurig, bevlogen en integriteit zijn de waarden waar ik met ADMING voor wil staan. Daarnaast vind ik toegankelijk zijn, open zijn, eerlijkheid de basis voor wederzijds vertrouwen en respect en is dan ook een pré voor ADMING. Dus ben jij die ondernemer, particulier of ken je iemand die ondersteuning of hulp kan gebruiken bij zijn/haar financiële administratie? Denk dan eens aan ADMING; Administratie Coaching. Voor meer info of advies kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via tel. 0637348779, door te mailen naar info@adming.nl of via de website www.adming.nl.”