Algemeen

Afscheid vrijwilliger Cindy Vreman bij ‘Broodje Begrip’

TUBBERGEN - Afgelopen dinsdag 21 november was het voor Cindy de laatste keer dat ze haar steentje heeft bijgedragen tijdens de lunch bij ‘Broodje Begrip’. Cindy was vanaf de start, in juni 2022, betrokken als vrijwilligster met haar (zorg)hart op de goede plek. Cindy toverde met haar enthousiasme, haar vrolijkheid en warme betrokkenheid een lach op het gezicht van de deelnemers, maar ook van de gasten. De deelnemers en de werkgroep dementie Tubbergen hebben haar een bloemetje aangeboden en willen Cindy nogmaals van harte bedanken voor haar inzet. 

Inmiddels hebben ze in Ina Mensink een nieuwe waardige opvolgster gevonden die vrijwillig komt ondersteunen bij broodje begrip, iedere derde dinsdag van de maand bij Elke’s Cookworld in Tubbergen (m.u.v. december).

Deelnemers gezocht

Mocht het u of een bekende met geheugenproblemen/dementie leuk lijken om deel te nemen, bent u van harte welkom om eens te komen kijken. Gezelligheid en ongedwongen staat bij Broodje Begrip hoog in het vaandel.

Heeft u of een naaste interesse, bel gerust naar Nicolet Plegt op 0638275388 of naar Iris Bramer op 0623821085 voor meer informatie.

Hebt u zin om een keer te komen lunchen?

De eerstvolgende data waarop de lunchroom open is, is dinsdag 21 januari 2024. Als u wilt komen lunchen dan kunt u zich aanmelden bij Nicolet Plegt, sociaal werker senioren SWTD, via tel. 0638275388 of n.plegt@swtd.nl.

U bent van harte welkom.