Algemeen

BAG Friday bij Elferink Schoenen & Podologie

TUBBERGEN / VRIEZENVEEN -  Op vrijdag 24 november is het ‘Black Friday’. In Amerika is Black Friday traditioneel de dag na Thanksgiving Day, waarop de meeste mensen vrij zijn. Deze dag is daar het startsein voor kerstaankopen. Winkels gaan op deze dag al vroeg open en adverteren met hoge kortingen. Hoewel wij geen Thanksgiving vieren is de Black Friday trend inmiddels ook een begrip in Nederland. Vele ondernemers bieden hoge kortingen waardoor het een populaire dag is voor Sinterklaas- en kerstinkopen. Elferink Schoenen & Podologie geeft er een geheel eigen draai aan en komt met de ludieke actie ‘BAG Friday’.

Idee ontstaan door verspreking

“In plaats van ‘domweg’ kortingen weggeven wilden we graag ook met iets leuks komen om aan de klant te geven. Black Friday is niet Nederlands en toen we het er met de collega’s over hadden kwam iemand met een verspreken. Dus is zei ‘hé, wat zeg je, bag Friday? Hey, bag friday… bag… goodiebag!’ En zo zijn we door een verspreking op het idee gekomen, dat is het grappige eraan”, lacht eigenaar Lennert Elferink. “Toen ik contact opnam met leveranciers om iets leuks beschikbaar te stellen werd er grandioos op gereageerd. Zo bevat de goodiebag leuke giveaways zoals onderhoudsmiddelen, schoenlepels, glimsponzen, magazines als Linda en Libelle, tasjes, portemonneetjes etc. Toen ik dit met mijn schoenmaker Arnoud Vogelzang besprak kwam hij spontaan met het idee ‘oh dan doe er ook maar een bon van mij bij mee van hakken half geld’. Zodoende kwam ik op het idee om mijn mede-ondernemers uit Tubbergen en Vriezenveen te benaderen. Ook zij waren enthousiast. De goodiebag is daardoor ook gevuld met bonnen van onder andere Vogelzang Reparatie, de Flowerie, Shoeby Fashion, Corpus Milon, Ed's Kaashuis, The Riverhouse, Kapsalon Lok, Takko en Primera“, aldus een enthousiaste Elferink.

Gratis Goodie-BAG

Vrijdag 24 november, op Black Friday, is het bij Elferink Schoenen & Podologie BAG Friday. Bij aankoop van een paar schoenen krijgen klanten een gratis ‘Goodie-BAG’ met de waarde van minstens 75 euro. Er zijn vijftig Goodie-Bags beschikbaar waarbij de inhoud van de tassen kan variëren. Voor deze actie geldt op is op en de actie is niet in combinatie met overige acties of kortingen. Wie graag met een nieuw paar schoenen én een gratis Goodie-BAG thuis wil komen zal er vrijdag 24 november dus snel bij moeten zijn in een van de winkels van Elferink Schoenen & Podologie:

Van 9.00 tot 18.00 uur aan de Almeloseweg 4 in Tubbergen.
Van 9.30 tot 17.30 uur aan Westeinde 154 in Vriezenveen.

Voor meer info kunt u kijken of elferink.com of de Facebook- en Instagrampagina van Elferink Schoenen & Podologie.

U kunt ook mailen naar info@elferink.com of bellen naar tel. 0546-631229 voor Tubbergen en tel. 0546-566366 voor Vriezenveen.