Algemeen

De Klussenier Theo Wesselink wint De Klussenier Vakmanschap Award!

ALBERGEN - Met grote trots vertelt Theo dat hij de Vakmanschap Award heeft gewonnen tijdens De Klussenier Awards op vrijdag 27 oktober. “Dit is een geweldige erkenning voor mijn inzet en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.”

De Klussenier Awards, een jaarlijks terugkerend hoogtepunt bij De Klussenier, is een avond van erkenning, viering en kameraadschap. Deze speciale gelegenheid brengt Klusseniers vanuit heel Nederland samen en beloont de uitzonderlijke prestaties en toewijding van deze onafhankelijke franchisenemers in de bouwsector.

De Klussenier Awards worden uitgereikt in verschillende categorieën die de veelzijdigheid van het Klussenierschap belichten. Deze categorieën omvatten onder andere ondernemerschap, klantvriendelijkheid, vakmanschap, en meer. In elke categorie worden drie genomineerden gekozen, maar slechts één Klussenier ontvangt de felbegeerde prijs.

Deze avond is meer dan alleen een ceremonie; het is een kans voor Klusseniers om hun successen te delen, nieuwe vriendschappen te sluiten en te netwerken met collega's. Het is een viering van de waarden die De Klussenier zo sterk maken: kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, betrokkenheid en groei.

“Ik heb altijd gestreefd naar het hoogst mogelijke niveau van vakmanschap in mijn klusbedrijf,” gaat Theo verder, “en deze Award bewijst dat hard werk zijn vruchten afwerpt.

Ik wil mijn dank uitspreken aan de mensen van Het KlusHuis, hoofdkantoor van De Klussenier en alle collega-Klusseniers voor hun voortdurende steun. Samen blijven we de maatstaf zetten voor vakmanschap in de bouwsector.”

 

Voor meer informatie over De Klussenier Theo Wesselink en zijn passie voor vakmanschap, bezoek zijn website: www.klusseniertheowesselink.nl.