Algemeen

Heerlijke afsluiting 60-jarig jubileum de Zonnebloem afdeling Geesteren

GEESTEREN - Zaterdagmorgen 11 november werden alle gasten van de Zonnebloem, afdeling Geesteren door de vrijwilligers aangenaam verrast met een rijk gevulde ontbijtmand. Uit de vele reacties van de gasten bleek dankbaarheid en blijdschap. Langs deze weg bedanken ze bakkerij ‘de Kraai’, ‘t Broodhoes, Plus Wallerbosch en Bon Bien. Mede dankzij hen werd het een groot succes. Het werk van de Zonnebloem, afdeling Geesteren werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de kermisactiviteiten georganiseerd door de AVG, de Raboclubactie en Tankstation Mos.

Met deze afsluiting kijkt de Zonnebloem terug op een mooi jubileumjaar waarbij ze tevens alle vrijwilligers bedanken die zich in de afgelopen 60 jaar hebben ingezet voor hun afdeling. Ze zijn een gezonde vereniging en hopen nog lang actief door te kunnen gaan met het bezoeken van hun gasten en het organiseren van allerlei activiteiten.

De eerstvolgende activiteit voor de gasten is ‘Zon in de schoorsteen’ en ter afsluiting van 2023 de kerstviering op 13 december samen met de KBO.