Algemeen

Jubilarissen VVM in het zonnetje gezet tijdens jaarvergadering

MARIAPAROCHIE - Bij de Vrouwenvereniging Mariaparochie/Harbrinkhoek stond dinsdag 23 april j.l. de jaarvergadering op het programma. De opkomst van de leden was uitstekend: er waren 45 dames aanwezig in de Haambrink. Tijdens deze jaarvergadering werden er vier jubilea gevierd, namelijk het 25-jarig lidmaatschap van Riky Plegt, het 40-jarig lidmaatschap van Marietje Leijsen en het 50-jarig lidmaatschap van Riny ter Wee en Miny Lesscher. 

Unieke jubilea

De dames werden bedankt voor het trouw bezoeken van de verenigingsavonden en de dames hopen nog lang, in goede gezondheid lid te blijven van de VVM.

Ook werden de wijkleidsters bedankt voor hun inzet, waardoor de VVM optimaal kan functioneren. Een speciaal woord van dank was er voor Annie Broenink, die al meer dan veertig jaar zich als wijkleidster en bestuurslid heeft ingezet voor de VVM. Alle dames kregen een mooi boeket bloemen aangeboden.

Daarna was het tijd voor ontspanning en werd er bingo gespeeld. Er waren mooie prijzen te winnen en alle sponsoren werden bedankt voor hun bijdragen. Er werd gezellig bijgekletst en onder het genot van een hapje en drankje hadden de leden van de VVM een hele geslaagde en gezellige avond.