Algemeen

Loterijgeluk voor de familie Oude Hinken

MANDERVEEN - Hoor wie klopt daar. Vorige week dinsdag was dat voor Herman en Marion Oude Hinken de grote vraag. Het bleek de loterijcommissie te zijn en niet de goedheiligman. Wel kregen ze een leuke verrassing overhandigd: de hoofdprijs in de Eendrachtloterij ter waarde van € 400,-. Om het feest extra kleur te geven kregen Herman en Marion ook een boeket bloemen overhandigd, aangeboden namens Reinerink Bloemen en Planten.

De emotionele reactie van de winnaars gaf de loterijcommissie een goed gevoel. De hoofdprijs heeft een goede bestemming gevonden. Ook bij deze kwartaaltrekking zijn er drie overige prijswinnaars bekend gemaakt. De notaris van VWZ Notarissen in Tubbergen heeft de volgende uitslag bekend gemaakt voor de kwartaaltrekking juli tot en met augustus. H. Krikaah wint de tweede prijs, een bedrag van € 100,-. De derde prijs (€ 90,-) gaat naar C. Franke en M. Welling wint de vierde prijs (€ 70,-). Namens de leden van muziekvereniging De Eendracht van harte gefeliciteerd met het winnen van deze geldprijzen en de overige deelnemers bedankt voor het meespelen in de loterij en dus ook het financieel steunen van de muziekvereniging. 

Neem de gok voor het goede doel

Ook op zoek naar financieel geluk? Neem de gok en zet all-in op de Eendrachtloterij. De winkans is in vergelijking met de Staatsloterij of Nationale Postcode Loterij veel groter. Geen gouden koffer maar de loterijcommissie op de koffie. Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend informatie aan en stuur een mailtje met uw gegevens naar henkvunen@caiway.nl of neem telefonisch contact op, tel. 0541-680707. Goed nieuws voor de deelnemers: de feestelijke decembermaand sluiten ze af met de kwartaaltrekking september tot en met december.

Sfeervol kerstconcert

Komt allen tezamen op vrijdag 22 december om 19.30 uur in de gymzaal van het Kulturhus in Manderveen. Muziekvereniging De Eendracht geeft in samenwerking met Popkoor Ambiënte een sfeervol kerstconcert. Een fantastisch luisterconcert in een sfeervol aangeklede concertzaal. Dé perfecte opwarmer voor de kerstdagen. De entree is gratis en voor glühwein wordt gezorgd.