Algemeen

Ondernemers geven een kijkje achter de schermen tijdens Open Bedrijvendag Geesteren

GEESTEREN - Geesteren staat op het punt om haar uitgebreide ondernemerscultuur in de schijnwerpers te zetten. Dat doet het dorp tijdens de langverwachte Open Bedrijvendag die zondag 10 september van 10.00 tot 16.00 uur wordt gehouden. Met een scala aan activiteiten, inspirerende ontdekkingen en culinaire verwennerijen, belooft deze dag een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel inwoners als bezoekers.

Meer dan 80 bedrijven zetten zondag 10 september de deuren open om hun bedrijvigheid, expertise en passie te delen met het publiek. Van het industrieterrein met themapleinen zoals het Gezondheidsplein en het Modeplein tot het buitengebied van Geesteren zijn er talloze kansen om te leren, inspireren en te genieten.

Fietsend op ontdekkingstocht

In samenwerking met de Geesterse Molen is er een fietsroute van ongeveer 23 km uitgezet. Deze route neemt het publiek mee langs diverse bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag Geesteren. Ontdek de ondernemingen van Geesteren in het uitgestrekte buitengebied en aanschouw wat ze te bieden hebben.

Ontdekken en Winnen

Naast de kans om achter de schermen te kijken bij de verschillende, deelnemende bedrijven, wachten er ook fantastische prijzen op een winnaar. Met stempelkaarten -verkrijgbaar bij verschillende locaties langs de route- maken bezoekers kans op prijzen zoals een volledig verzorgd 6-gangendiner voor twee bij restaurant Vinck, 1 minuut gratis winkelen bij Plus Wallerbosch, en zelfs een gloednieuwe laptop inclusief hoes en muis van DE-IT.

Blik op de Toekomst

De Open Bedrijvendag Geesteren is tevens een uitgelezen mogelijkheid om te zien hoe de lokale ondernemers het dorp vormgeven. Ondersteund door partners zoals de Geesterse Molen en Autobedrijf Haarhuis, en de actieve deelname van bedrijven zoals Quadcenter, Ribhouse Texas Geesteren en vele anderen, belooft het een feestdag te worden. Daarnaast biedt het deelnemende ondernemers de unieke kans om bezoekers enthousiast te maken en eventueel openstaande vacatures te vullen.

Aanvullende informatie

Meer informatie over het programma, de deelnemende bedrijven en de route, is te vinden op de Facebookpagina van het OVG (Ondernemers Vereniging Geesteren), of op de website https://ov-geesteren.nl. Voor specifieke vragen en verzoeken, kunt u per e-mail contact opnemen via info@ov-geesteren.nl.

Op de foto ziet u het industrieterrein in Geesteren.