Algemeen

Open eettafel Manderveen van start

MANDERVEEN - In het prachtige, nieuwe kulturhus De Samenwerking in Manderveen start met ingang van vrijdag 5 april een hele leuke en gezellige activiteit voor senioren: de Open eettafel. Vanaf 10.30 uur kan men binnenlopen voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. Even gezellig bijpraten met mensen uit de buurt en samen genieten van de warme maaltijd. De bedoeling is om dit maandelijks te organiseren, elke eerste vrijdag van de maand.

Na de koffie wordt er tegen 11.45 uur door Slager Hemmer uit Geesteren een heerlijke maaltijd, speciaal voor u vers bereid en bestaande uit drie gangen, bezorgd. De tafels worden mooi gedekt door de vrijwillige gastheer/ gastvrouwen en daarna kunt u samen aan tafel om te genieten van deze Open eettafel. De afsluiting is rond 13.30 uur.

De kosten voor de maaltijd zijn € 10,00 en deze kunnen via een automatische incasso worden betaald. Voor de koffie graag € 2,00 contant meenemen. Een drankje bij het eten is voor eigen kosten (contant betalen a.u.b.). Deze mooie activiteit wordt begeleid door een groep vrijwilligers die zich graag voor u inzetten en u een gezellige dag willen bezorgen. Zij worden hierin ondersteund door de sociaal werker senioren SWTD.

Er zijn al meerdere Open eettafels in de gemeente Tubbergen actief en de bezoekers genieten heel erg van het samen eten en lekker bijkletsen. Dus, lijkt het u ook leuk om samen met een buurtbewoner of kennis aan tafel te gaan en vooraf even een kopje koffie te drinken of eventueel een spelletje te spelen? Meld u dan snel aan! U bent van harte welkom in het Kulturhus De Samenwerking.

Opgave

U kunt zich opgeven voor deze activiteit bij Nicolet Plegt-Koedijk, SWTD, tel 06-38275388 of per mail n.plegt@swtd.nl. De gastheer/gastvrouwen hebben er zin in en hopen u graag allen vrijdag 5 april te mogen ontvangen.