Algemeen

Reünie zesde klas 1971-1972 Mariaschool Reutum

REUTUM - De leerlingen van de zesde klas van de lagere school in Reutum (1972) hebben zaterdag een reünie gehouden. De klas bestond toen uit 23 leerlingen. Na 2001 en 2011 was dit de derde reünie, ruim vijftig jaar nadat men de school verlaten had.

De oud-klasgenoten, die nu rond de 64 jaar zijn, kwamen op een steenworp afstand van het voormalige schoolplein bijeen in de serre en prachtige tuin van een van hen. Voorafgaand daaraan waren door de organisatie bloemen afgegeven bij de achtergebleven partners van de drie klasgenoten die sinds de vorige reünie nu gemist werden.

De prachtige middag en vooravond waren, onder het genot van de nodige drankjes en een heerlijk buffet van Bays, eerder voorbij dan wenselijk. Binnen vijf jaar hopen de klasgenoten van weleer weer met dezelfde klas bij elkaar te komen.

Op de foto staand (vlnr): Maria Lammerink, Marga Brunninkhuis, Agnes Poppink, Willy Vrerink, Lidy Lammerink, Trudy Deterink, Laurens Snijders, Gerard Hulskotte, Margret Loman, Willem Stevelink, Gerard Mensink, Ria Eerdman, Marcel Lammerink, Anita Deterink. Zittend (vlnr): Maria Wichman, Mirjam Snijders, Johnny Bekhuis.