Algemeen

Scootmobieltochten door gemeente Tubbergen

TUBBERGEN - Donderdag 2 mei was het weer tijd voor een prachtige tocht. Het weer was geweldig en de deelnemers hadden er zin in, evenals de vrijwillige verkeerregelaars die worden ondersteund door de SWTD. 

Het was een hele mooie tocht die vanuit Geesteren, op het kerkplein, werd gestart. De route ging via Manderveen richting het Dal van Mosbeek in Mander. De deelnemers rijden in kleine groepjes van enkele scootmobielrijders met verkeersregelaars.

Bij Dal van Mosbeek kwamen ze allen weer samen en kon een ieder genieten van een lekker kopje koffie met een eigengemaakte super heerlijke appeltaart met slagroom. Men heeft buiten onder de nieuwe luifel gezeten en het was genieten! Nadat eenieder de koffie en taart op had en had kunnen bijkletsen, werd de route vervolgd en kwamen de scooterrijders uiteindelijk bij het kerkplein in Geesteren op het eindpunt. Het was weer een ontzettende mooie tocht en eenieder heeft genoten!

Deze tochten vinden iedere eerste donderdag van de maand plaats en het vertrek is telkens om 13.30 uur vanuit Tubbergen of Geesteren:

Donderdag 6 juni - vertrek Tubbergen
Donderdag 4 juli - vertrek Geesteren
Donderdag 1 augustus - vertrek Tubbergen
Donderdag 5 september - vertrek Geesteren
Donderdag 3 oktober  - vertrek Tubbergen.

In 'Op en Rond de Essen' is iedere maand te lezen vanuit welke locatie er wordt vertrokken. De route is ongeveer 20 kilometer lang. Ook bij slecht weer gaat de tocht door. Onderweg is een pauzestop waar gezamenlijk wordt genoten van een kop koffie/thee en iets lekkers. Kosten voor deelname zijn € 5,50 (incl. koffie/taart).

Aanmelden is niet nodig. U hoeft alleen 'Op en Rond de Essen' in de gaten te houden voor de data. U bent van harte welkom! Wat is er nu mooier dan samen genieten op de scootmobiel van de prachtige natuur die de gemeente Tubbergen te bieden heeft.

Wilt u meer weten over deze tochten dan kunt u contact opnemen met sociaal werker Senioren - SWTD Nicolet Plegt-Koedijk via mail n.plegt@swtd.nl of tel. 06-38275388.


Uw reactie