Algemeen

“Zonnepanelen zijn al niet meer weg te denken, maar hoe nu verder de toekomst in?”

TND Duurzaam zet volgende stappen voor toekomst

ALBERGEN – De energietransitie en duurzame ontwikkelingen die zich in hoog tempo opvolgen brengen voor huiseigenaren de nodige vraagtekens met zich mee. Vanuit Albergen loopt TND Duurzaam voorop in de ontwikkelingen. Het bedrijf helpt de mensen graag mee in deze uitdagingen met een breed aanbod aan duurzame oplossingen en betrouwbaar advies.

Met zonnepanelen, (thuis)batterijen en hybride omvormers klaar voor de toekomst

Ontwikkelingen in de energiemarkt zoals saldering, overbelasting van het net, politieke invloeden, seizoensinvloeden en teruglever- vergoedingen zorgen voor onzekerheid. Huiseigenaren weten niet waar ze aan toe zijn.

Maar is deze onzekerheid wel terecht? En wat zijn dingen die je zelf kunt ondernemen om in te spelen op deze ontwikkelingen?

Gijs Bos en Geerte Waaijer van TND Duurzaam stellen gerust: "Zonnestroom blijft       rendabel, zelfs zonder de terugleverregeling. Alles wat je zelf opwekt, kun je direct zelf       gebruiken of opslaan in een thuisbatterij voor later gebruik. Dus onder aan de streep ben je nog steeds voordeliger uit. En als het in de toekomst nodig is om te betalen voor het           terugleveren van stroom, kun je vertrouwen op je thuisbatterij. Hiermee betaal je niet voor het terugleveren en kun overgeproduceerde energie opslaan. Met een thuisbatterij ben       je onafhankelijk van deze variabelen. Je bewaart je eigen opgewekte energie om deze later te kunnen gebruiken."

Wat heb je dan nodig om goed voorbereid te zijn?

"Hybride omvormers zijn daarbij essentieel," leggen de experts uit. "Een standaard omvormer is niet geschikt om een thuisbatterij op aan te sluiten. Dus zelfs als je pas later besluit een thuisbatterij aan te schaffen, ben je met een hybride omvormer al voorbereid en klaar voor de toekomst."

Ook voor zakelijke markt de juiste oplossing

Ook bedrijven worstelen met deze uitdagingen, vooral in gebieden waar het net een        capaciteitsbeperking heeft. Een batterij biedt bedrijven de mogelijkheid om geen stroom van het net te verbruiken tijdens piekmomenten. Daarnaast kan een batterij dienen als noodstroomoplossing en de capaciteit van de aansluiting hoeft niet te worden verzwaard.     Je voorkomt dus wachtlijsten en je blijft als bedrijf zelf in controle. De perfecte oplossing voor het huidige netwerkprobleem in Nederland. TND Duurzaam staat klaar om ook zakelijke klanten te adviseren en te begeleiden.

Actie: TND Duurzaam helpt particulieren op weg naar een duurzamere toekomst

TND Duurzaam loopt voorop in de duurzame oplossingen en wil het gebruik ervan stimuleren. Daarom heeft TND Duurzaam nu een actie waarbij iedereen die dit jaar nog kiest voor zonnepanelen en/of een thuisbatterij, een hybride omvormer ontvangt voor de prijs van een standaard omvormer. Hiermee krijg je een upgrade tot €1.000,- cadeau.

Lokale expert in duurzame energieoplossingen met gunstige prijzen

TND Duurzaam, opgericht door Tim van der Aa en Dick Nijhuis ruim tien jaar geleden, zag al vroeg de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen, LED-verlichting en nu ook andere slimme oplossingen, zoals thuisbatterijen. Het bedrijf bedient zowel particuliere als zakelijke klanten in voornamelijk het oosten van Nederland. Gijs Bos benadrukt: "Mensen waarderen het dat ze zaken doen met een lokale en betrouwbare partner. We zijn eerlijk en transparant, en in geval van problemen waarderen ze het dat we snel ter plaatse kunnen zijn." Geerte Waaijer voegt toe: "Hoewel we een jonge organisatie zijn, hebben we aanzienlijke ervaring. Dankzij onze directe relaties met producenten kunnen we onafhankelijk werken met scherpe prijzen. Ons onderscheidende kenmerk is het advies en de kwaliteit die we bieden, wat cruciaal is in deze soms complexe energiemarkt."

Het bedrijf voert altijd een grondige analyse uit om een advies op maat te kunnen geven. Hierbij houden ze rekening met de huidige situatie, toekomstplannen en marktontwikkelingen. Hun uiteindelijke doel is simpel: blije klanten die het hele proces als positief ervaren, gehoord worden, waardevol advies ontvangen, en een passende oplossing krijgen tegen een eerlijke prijs waar ze jarenlang van kunnen genieten.

Voor meer informatie of geheel vrijblijvend advies kun je kijken op www.tndduurzaam.nl/actie of contact opnemen via info@tndduurzaam.nl of tel. 0546-441555.