Algemeen

Welkom bij de tweede haringparty gemeente Tubbergen

TUBBERGEN - Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert de Lions Club Tubbergen dit jaar voor de tweede keer de Haringparty voor de gemeente Tubbergen. Aan de ingrediënten heeft de organisatie amper getornd. Dit geldt zowel voor de locatie, als de veiling, de veilingmeester, de muzikale omlijsting en uiteraard de haring. En zoals altijd, is de opbrengst bestemd voor een goed doel. 

Dit jaar zijn hiervoor jeugdverenigingen uit alle kerndorpen geselecteerd. Onze jeugd is tenslotte onze toekomst.

Op donderdag 20 juni a.s. is het zover. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij Watermolen Bels in Mander. Tickets zijn voor € 65,- te koop via de link https://lionstubbergen.twenticket.nl/

Wat kan men verwachten? Allereerst gezelligheid troef, dat staat namelijk voorop. Daarnaast is de veiling van groot belang, dit moet tenslotte de opbrengst genereren.Vorig jaar was dit tot het eind toe een spannende en hilarische aangelegenheid en heeft uiteindelijk een bedrag van € 30.000,- opgeleverd.

Naast het welbekende haringvaatje, zijn er verschillende andere mooie veilingitems. Denk hierbij aan iets van FC Twente en Heracles, een ballonvaart, glaskunstwerken, een visarrangement, overnachtingsarrangement etc.

Henri Goossen zal op zijn eigen ludieke wijze de veiling leiden. Aan de veiling kan iedereen vrijwillig deelnemen. Het betreft een Amerikaanse veiling, dit houdt in dat alle tussenbiedingen ook meetellen. Op deze manier kan iedereen een bijdrage leveren, groot of klein. Voor de muzikale ondersteuning mag de organisatie weer rekenen op dj Willem Russen en een van zijn vaste saxofonisten. Uiteraard wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd, hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan snel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Velen hebben vast een link met één van de jeugdverenigingen en dragen deze een warm hart toe. De organisatie van de Haringparty heet iedereen dan ook van harte welkom en hoopt jullie op 20 juni a.s. te zien.