Algemeen

Werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs schenkt cheque van 750 euro aan VAST

TUBBERGEN -  In Tubbergen vond onlangs de voorjaarseditie plaats van de Tweedehands Kinderkledingbeurs. Er werd veel leuke kinderkleding ingebracht en op zaterdag 6 april kon er geshopt worden in dorpshuis de Huve. Het was wederom een geslaagde kinderkledingbeurs.

€ 750 voor het goede doel

Elk jaar gaat er een deel van de opbrengst naar een goed doel of activiteit in de gemeente. Dit jaar heeft de werkgroep Tweedehands Kinderkledingbeurs een cheque kunnen overhandigen van € 750,- aan VAST.

Leo Stamsnieder en Miriam Doornweerd waren aanwezig namens VAST om de cheque in ontvangst te nemen. Ze waren blij verrast en het bedrag komt dan ook zeker goed terecht. VAST verwijst naar: Voor Aangepast Sporten Tubbergen. Als je een (on)zichtbare beperking hebt, is het soms lastig om een sport te vinden die past bij jouw mogelijkheden. Daarom is VAST opgericht, zodat sporten en bewegen voor iedereen mogelijk wordt (meer info op www.vasttubbergen.nl).

Deel ingebrachte kleding geschonken

Ook vindt de organisatie van de kinderkledingbeurs het mooi om te kunnen melden dat een deel van de inbrengers van kleding er voor heeft gekozen hun ingebrachte kleding niet terug te willen, maar dit te schenken. ”Op deze manier maken we een groep mensen die het goed kan gebruiken ook heel blij.”

Najaars- en winterbeurs 2024

De najaarseditie van de Tweedehands Kinderkleding zal plaatsvinden op zaterdag 12 oktober 2024 in dorpshuis de Huve. Meer informatie is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina van de Tweedehands Kinderkledingbeurs.