Sport & Vrije tijd

Albergen ontvangt Bokk’nblad 2024

ALBERGEN - De inwoners van Albergen kunnen weer genieten van het Bokk’nblad van de Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes. Meer dan 1750 exemplaren werden er zaterdag 13 januari huis-aan-huis verspreid door de leden van beide Carnavalsverenigingen. Ook bij de vele adverteerders werd een exemplaar bezorgd.

Eerste exemplaar

Op donderdag 11 februari ontvingen Prins Arjan II en Jeugdprins Dirk en hun gevolg de eerste exemplaren van het Bokk’nblad. Met gezonde nieuwsgierigheid en veel plezier namen zij de nieuwste editie in ontvangst. Dat gebeurde traditiegetrouw bij Fraans Marie waar Wim Potijk dit jaar de presentatie voor zijn rekening nam. DJ Othmar zorgde voor een gezellige sfeer met een heuse SWINGO – een avondvullende Carnavalsbingo.

Verspreiding

Fraans Marie was tevens de uitvalsbasis voor de bezorging afgelopen zaterdag. Dankzij de vele helpende handen, was het rondbrengen binnen een paar uur geklaard.

Nieuwste editie

Ook dit jaar is het Bokk’nblad weer gevuld met de bekende thema’s: kennismaken met de nieuwe Hoogheden, de Hofhouding van Kadoes en borrelproat’n met twee hele gezellige Bokken.

Daarnaast een reportage over bijzondere liefdesontmoetingen, een interview met Jeroen Bekke en nemen ze plaats in de stoel bij de Albergse kapper. De welbekende Bokk’nblad-puzzel is dit jaar in een muzikaal jasje gestoken.