Sport & Vrije tijd

Cantare viert Sint Ceciliafeest

GEESTEREN - Zaterdag 18 november vierde het koor Cantare uit Geesteren het Sint Ceciliafeest. Na de viering in de St.Pancratiuskerk was het tijd voor feestelijkheden bij Erve Kampboer. Cantare huldigde maar liefst zes jubilarissen dit jaar. Ans Stroot, Berthilde Hennink en Dave Kreuwel zijn 25 jaar koorlid en Marietje Damhuis, Truus Schulte en Truus Nijkamp zijn al 40 jaar koorlid. Margreeth Sand had voor alle jubilarissen een persoonlijk woordje en ook Gerrit Olimulder sprak zijn waardering uit voor deze koorzangeressen en huldigde hen namens de geloofsgemeenschap met een glazen sculptuur. Daarin is een afbeelding van de Pancratiuskerk gegraveerd. Ook Trees Hutten is 40 jaar koorzangeres, zij wordt op een ander moment gehuldigd.

V.l.n.r.: Berthilde Hennink, Truus Nijkamp, Dave Kreuwel, Ans Stroot, Marietje Damhuis en Truus Schulte.

Er was ook aandacht voor de leden die zijn gestopt. Ze werden door iedereen toegezongen, want José Wesselink had voor hen een lied geschreven op de toepasselijke melodie Thank you for the music.

Het bleef nog lang gezellig bij de Kampboer. Enkele koorleden hadden een muziekbingo georganiseerd. Er werd uit volle borst meegezongen, maar dat mag je natuurlijk ook verwachten van een koor! Cantare en haar leden kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond!