Sport & Vrije tijd

Helma Oude Voshaar verlengt contract als trainster Dames 1 bij handbalvereniging De Tukkers

ALBERGEN - In een tijd waarin stabiliteit en samenwerking in de sportwereld van cruciaal belang zijn, deelt handbalvereniging De Tukkers heugelijk nieuws. Helma Oude Voshaar, de ervaren trainster van Dames 1, heeft samen met het bestuur van De Tukkers besloten haar contract te verlengen, zo werd afgelopen week bekendgemaakt.

De vereniging is zeer tevreden over Helma. "Helma heeft zich bewezen als een waardevolle kracht voor onze vereniging. Haar betrokkenheid en toewijding worden door het eerste dames team, het bestuur en de technische commissie zeer gewaardeerd," aldus Arjan Boeve, voorzitter van de Albergse handbalvereniging.

De vereniging benadrukt de belangrijke rol die Helma vervult in het opbouwen van een sterk en hecht damesteam, zowel binnen als buiten het veld is ze erg betrokken. Haar besluit om het contract te verlengen werd door het team en het bestuur met veel enthousiasme ontvangen.

“Met enthousiasme en vol vertrouwen kijken we uit naar de voortzetting van deze samenwerking. Helma heeft de intentie om met deze jonge selectie verder te bouwen, met als doel ontwikkeling en groei. We doen er alles aan om de tweede helft van het seizoen succesvol af te sluiten zodat we volgend seizoen ook weer in de 2e divisie handballen.”