Sport & Vrije tijd

Inschrijven voor de Grote Rosenmontag Carnavals Optocht Tubbergen kan nog

TUBBERGEN - De Grote Rosenmontag Carnavals Optocht in Tubbergen groeit nog steeds. Dit jaar laten ze ook de prijzenpot meegroeien. Zo is de eerste prijs voor de winnaar van categorie A (grote wagens) verhoogd naar € 1.100, zijn er twee prijzen in categorie A toegevoegd en zijn de prijzen van de andere categorieën ook verhoogd. In totaal een verhoging van €1.400. Hiermee komen ze tegemoet aan de steeds hoger wordende kosten van de bouw van de prachtige praalwagens en de kostuums van de deelnemers. Verder krijgen de deelnemende groepen op basis van het aantal deelnemers een aantal vrijkaarten voor het feestterrein in het centrum van Tubbergen. 

Daarnaast is er een aanmoedigingsprijs beschikbaar gesteld om wagenbouwers, loopgroepen en éénlingen te stimuleren om volgend jaar weer mee te doen aan deze laatste grote optocht in de regio.

Voor de categorieën A (grote wagens), B (kleine wagens) en C (grote loopgroepen) kan men zich tot en met 7 februari a.s. nog inschrijven. Voor de categorieën D (kleine loopgroepen en eenlingen) en E (prinsenwagens) hebt u tot en met zondag 11 februari de mogelijkheid om in te schrijven.

De Grote Rosenmontag Carnavals Optocht start om 14.30 uur en de prijsuitreiking is zo rond 18.00 uur. Daarna start het inmiddels in de regio bekendstaande PowerHour.

 


Reacties

Graag zou ik nog willen meelopen in Tubbergen morgenmiddag als éénling.

Thema: Mag ik jouw "BIJ" deze bestuiven.....

BVD,   Alie Hondebrink

06-19049550