Sport & Vrije tijd

MO12 van TVC ‘28 kampioen

TUBBERGEN - Net als bij de heren 1 van TVC ‘28 lag het lot van het kampioenschap in handen van de directe concurrent (Oranje Nassau). Dankzij een direct lijntje met de coach van PH Almelo (de tegenstander van Oranje Nassau) wisten de meiden van TVC ‘28 dat het in Almelo eerder die ochtend in een gelijkspel was geëindigd. Bij winst van TVC ‘28 MO12 op Juventa was het kampioenschap een feit. 

Staan hun mannetje

De twaalf meiden spelen in de jongenscompetitie (5e klasse) en staan goed hun mannetje. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze vijf wedstrijden hebben gewonnen en slechts twee wedstrijden verloren deze vierde fase van de competitie. Zaterdag 27 mei om 11.00 uur begonnen de meiden aan hun kampioenswedstrijd. Langs de lijn stonden ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en bekenden die genoten van een mooie en sportieve wedstrijd tegen Juventa ‘12.

Teamwork

Al snel wisten de meiden te scoren. De eerste doelpogingen waren allemaal raak. Met 6-1 werd er even gerust. Na rust wisten de meiden het doel ook nog te vinden. Ook één keer het eigen doel. Met een eindstand van 7-2 mochten de meiden zich kampioen noemen! Met 15 punten (één meer dan Oranje Nassau) en een positief doelsaldo van +17 mogen de meiden met een trots gevoel het voetbalseizoen afsluiten. Samen hebben ze keihard gewerkt, mooi voetbal laten zien en veel sportiviteit getoond.