Sport & Vrije tijd

Nieuwjaarsreceptie M.V.V. ’29: 21 jubilarissen en Martijn van der Veen 25 jaar leider JO17-1

HARBRINKHOEK -  Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari jongstleden huldigde voetbalvereniging M.V.V. ’29 maar liefst 21 jubilarissen. Twee jubilarissen werden gehuldigd omdat zij maar liefst 75 jaar lid zijn van de club. Ook Martijn van der Veen werd in het bijzijn van zijn elftal en zijn vrienden in het zonnetje gezet. Hij is dit seizoen voor het 25e achtereenvolgende seizoen leider van JO17-1. Een unieke prestatie.

Door voorzitter Peter Wensink werd vooruitgekeken naar hetgeen er in 2024 te gebeuren staat. En ook nu is de agenda weer vol. Voetbal staat op de eerste plaats. De vernieuwbouw van het kleedkamergebouw zit in de afrondende fase en de kleedkamers zullen dan ook officieus worden geopend tijdens de stamppotdag op zondag 14 januari.

Er wordt gekeken naar de rol van M.V.V. ’29 in de samenleving en naar de faciliteiten en mogelijkheden die M.V.V. ’29 biedt en in de toekomst kan bieden. De leden zullen hier nadrukkelijk bij betrokken worden. Gezien de grote betrokkenheid van de leden, de sportieve ambities die zij delen en het gedeelde besef dat M.V.V. ’29 ook op andere gebieden van toegevoegde waarde kan zijn voor de samenleving kijkt men optimistisch vooruit naar 2024.

De receptie werd op passende wijze afgesloten met een bezoek van Prins Alco, Adjudant Huub en de hofdames Angelique en Mathilde van Carnavalsvereniging De Dubbelkiekers.

Jubilarissen

De jubilarissen dit jaar zijn:

25 jaar: Thijs von Piekartz, Bas Alberink, Martijn Mensink, Mike Blokhuis, Remco Voshaar, Thijs van Eerden, Mathijs ter Horst, Cas oude Avenhuis, Sten Hulshof en Jochem Egberink.

40 jaar: Johan Vetketel, Rob Kerkhof, Eddy Lescher en Ben olde Klieverik.

50 jaar: Henk Groothuis, Rob van Loo en Walter Busscher.

65 jaar: Hennie Alberink en Anton Engelbertink.

75 jaar: Bennie Kampkuiper en Henk Vleerbos.