Sport & Vrije tijd

Open dag tennisvereniging De Haambrink

MARIAPAROCHIE - Tennisvereniging De Haambrink in Mariaparochie houdt op zaterdag 2 maart van 13.00 tot 17.00 uur een open dag. Belangstellenden zijn van 13.00 tot 17.00 uur welkom op het tennispark aan de Almeloseweg 211F.

Eenheid in de parkploeg, v.l.n.r. Gerard, Ben, Gerrit, John, Henk, Herman en Johan.

De tennisvereniging is het jaar goed begonnen met een mooie prijs van De Dubbelkiekers: een cheque van 500 euro. Het cadeau hangt in de kantine van De Haambrink. De vereniging is dankbaar en blij dat ze er in het dorp goed opstaat.

Om de vereniging te tonen aan alle belangstellenden wordt zaterdag 2 maart een open dag gehouden. Kom langs om te kijken of tennissen met vrienden, buren, kennissen of familie in de smaak valt. De tennisleraren Tjeerd en Bjorn zijn aanwezig. De koffie staat klaar en voor de kinderen is er een springkussen. Voor het derde jaar op rij organiseert De Haambrink het open toernooi, Preston Palace Open, voor senioren HD en DD. Dit vindt plaats van 21 maart tot 1 april. Dit toernooi trok vorig jaar circa tweehonderd deelnemers. Op de website van de vereniging (www.tvdehaambrink.nl) is alle informatie over het toernooi te vinden.

Het tennispark ligt er goed bij en de parkploeg is in het nieuw gestoken als dank voor het goede werk van de afgelopen jaren.