Sport & Vrije tijd

Zaterdag 22 juni

STEVO gastheer van FC Twente

GEESTEREN - Sportpark de Peuverweide. de thuishaven van STEVO, is zaterdag 22 juni gastheer van eredivisieclub FC Twente, de nummer drie op de ranglijst in het afgelopen eredivisie seizoen en over enkele weken deelnemer aan de voorronde van de Champions League. Ongeacht de uitslagen is FC Twente komend seizoen hoe dan ook geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. STEVO verwacht dan ook een grote publieke belangstelling bij de oefenwedstrijd tegen FC Twente.

Op de Peuverweide kan STEVO slechts een paar duizend toeschouwers verwelkomen! Dus wees er snel bij en verzeker jezelf van een mooie plek rond het hoofdveld, ticketprijs volwassen € 15,= en jeugd tot 16 jaar € 10,=. Inmiddels is nog zo'n 20 procent van het aantal kaarten beschikbaar. Op de wedstrijddag zal er een beperkte verkoop plaatsvinden van entreekaarten aan de kassa van de Peuverweide, maar er wordt aangeraden om het daar niet op aan te laten komen. Vol is vol.

Voor de VIPs is een speciale gelegenheid gereserveerd dat om 16.00 uur start met ontvangst en een FC Twente-STEVO sjaal waarna een buffet wordt aangeboden door STEVO. Volkszanger Michael Pigge zal hierbij een optreden verzorgen. De zit- en staantribune, grenzend aan het VIP-gedeelte, zijn exclusief beschikbaar voor alle VIP-tickethouders. Na de wedstrijd is er een afterparty voor het clubgebouw van STEVO met onder andere een optreden van regio's beste volkszanger Justin Tonnema.

Inmiddels is de organisatie druk bezig om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken voor de toeschouwers. Een kaartje in de voorverkoop is makkelijk te bestellen via ticketmaster op https://kaartverkoop.fctwente.nl/dashboard De wedstrijd begint zaterdag 22 juni om 18.00 uur. Kom op tijd om wachtrijen te voorkomen.