Uitgaan & Cultuur

Een avond vol zang en muziek

TUBBERGEN - Zaterdag 18 november is er in de Delle te Tubbergen een bijzondere, spetterende muziekavond. Met een avondvullend programma waarin u kunt luisteren naar popkoor Ambiënte uit Geesteren en Honeysuckle Rose and Friends. Kom gezellig naar de Delle, neem familie, buren of vrienden mee. Opgave vooraf mag op onderstaand emailadres.

Ambiënte is een koor waarbij enthousiasme en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het plezier in de muziek staat centraal, waarbij ze ernaar streven om een zo goed mogelijk, uitdagend en gevarieerd programma te brengen. Hun repertoire bestaat uit Engelse en Nederlandstalige popmuziek uit de jaren ‘60 en ‘70, maar ook modern, gospels en musicalnummers. Natuurlijk hebben ze ook de nodige kerstnummers op het repertoire staan. De meeste nummers worden vijf- tot zesstemmig gezongen.

Honeysuckle Rose is een duo bestaande uit Ruud Nijhuis (gitaar, bluesharp, zang) en Nanne Droste (zang). Zij brengen tijdloze covers uit verschillende muziekstijlen en spelen als singer- songwriters ook eigen nummers. Folk, blues, country, pop. De meeste nummers zullen een feest van herkenning zijn. In het verleden is vaker de samenwerking gezocht met zangeres Astrid Koopman die met And Friends in wisselende samenstellingen met verschillende muzikanten optredens geeft. Dit keer treedt zij op samen met Honeysuckle Rose. Dit biedt u mede door de meerstemmige samenzang, voor deze bijzondere muziekavond een gevarieerd programma.

Deze avond wordt georganiseerd ten behoeve van de verduurzaming van de Delle en de kerk. In het afgelopen jaar zijn er meerdere succesvolle acties georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt voor de kosten van de verduurzaming. Door het aanschaffen van zonnepanelen en plaatsing van een warmtepomp kunnen ze de energiekosten laag houden. Door de blijvende stijgende energiekosten is dit noodzakelijk om uit te voeren.

Info

Inloop is vanaf 19.30 bij de Delle, Hattinkstraat 2 Tubbergen, voor koffie met iets lekkers erbij. De entree bedraagt € 10,- te voldoen bij binnenkomst. Dit is inclusief koffie, iets lekkers en hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening (pinnen is mogelijk). Opgave kan via chapri@gmail.com.