Uitgaan & Cultuur

Jubileumconcert van Popkoor Ambiënte uit Geesteren

GEESTEREN - Het Popkoor Ambiënte bestaat dik twintig jaar en dat wordt gevierd met een tweetal swingende concerten in Zaal Kottink te Geesteren. De mannen en vrouwen van Ambiënte zingen met veel plezier, onder begeleiding van een fijne, vierkoppige band, nummers uit het brede repertoire van de afgelopen jaren; popliedjes van bijvoorbeeld Direct, Queen, Rob de Nijs en Coldplay.

De concerten krijgen uiteraard een extra feestelijk tintje! Nieuwsgierig? Kom kijken en luisteren op vrijdagavond 19 of zondagmiddag 21 april.

Het koor startte in 2003 met twin tig leden en de band. Nu zijn er ongeveer 35 leden waarvan enkelen al vanaf het begin. Eveline Bloemendaal is inmiddels de vijfde dirigent. De afgelopen jaren heeft Ambiënte regelmatig opgetreden in diverse zalen, kerken en muziekcafés. Het hoogtepunt was het vorige jubileumconcert bij Spalink. Wie weet gaat dit concert ook tot de pareltjes behoren.

Het concert begint vrijdag 19 april om 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Op zondag 21 april is de aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur.

Kaarten

Kaarten zijn te koop bij Zaal Kottink, Jos Overmeer Tweewielers en Vinylparadijs in Geesteren à 10 euro. Ben je niet in staat daar kaarten te halen, dan kan je via concert@popkoorambiente.nl kaarten reserveren en betalen. Het koor ziet je graag op één van deze dagen.


Reacties

ik wil grrag 3 kaarten bestellen voor jubileumconcert voor zondag 21 april. het lukt mij niet via de website