Uitgaan & Cultuur

Kerstmarkt Centrum Geesteren

GEESTEREN - Zondag 10 december zal de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Geesteren weer plaatsvinden van 12.00 uur tot 17.00 uur. Met het diverse aanbod aan koopwaar en de vele activiteiten op het programma is de kerstmarkt een trekpleister voor jong en oud. Tevens rijdt er een Parijse oldtimerbus die de bezoekers, indien gewenst, naar Tuincentrum Heerdink en Roelofs Kerstbomen kan brengen. oor jong en oud Ook dit jaar kan elke bezoeker genieten van de vele proeverijen en verrassende kramen. De kraampjes staan aan de Dorpsstraat, vanaf de kruising Zurinkstraat-Dorpsstraat tot Hamer Schoenen – Casual. Naast het unieke aanbod van koopwaar is het tevens de moeite waard om langs te komen voor de diverse heerlijke versnaperingen. Er is een oud-ambachtenplein gecreëerd waar de bezoekers diverse oude ambachten kunnen aanschouwen. Een herderin zal zich samen met haar schapen tussen het publiek mengen. Daarnaast zal de Kerstman DJ op zijn muziekfiets vrolijk tussen het publiek fietsen en voor de nodige sfeer zorgen. Nog een leuke kerstkaart nodig? Dat kan, er is namelijk een photobooth aanwezig. Na het succes van voorgaande jaren zal de levende kerststal ook dit jaar weer een trekpleister zijn op de kerstmarkt. In de mooi versierde St. Pancratius kunnen de bezoekers genieten van een fraai schouwspel dat wordt uitgevoerd door kinderen van de Aloysiusschool en BSO De Bengels. Kortom, er is volop vertier voor jong en oud!

Voor jong en oud

Ook dit jaar kan elke bezoeker genieten van de vele proeverijen en verrassende kramen. De kraampjes staan aan de Dorpsstraat, vanaf de kruising Zurinkstraat-Dorpsstraat tot Hamer Schoenen – Casual. Naast het unieke aanbod van koopwaar is het tevens de moeite waard om langs te komen voor de diverse heerlijke versnaperingen.

Er is een oud-ambachtenplein gecreëerd waar de bezoekers diverse oude ambachten kunnen aanschouwen. Een herderin zal zich samen met haar schapen tussen het          publiek mengen. Daarnaast zal de Kerstman DJ op zijn muziekfiets vrolijk tussen het publiek fietsen en voor de nodige sfeer zorgen. Nog een leuke kerstkaart nodig? Dat kan, er is namelijk een photobooth aanwezig.

Na het succes van voorgaande jaren zal de levende kerststal ook dit jaar weer een trekpleister zijn op de kerstmarkt.

In de mooi versierde St. Pancratius kunnen de bezoekers genieten van een fraai schouwspel dat wordt uitgevoerd door kinderen van de Aloysiusschool en BSO De Bengels.

Kortom, er is volop vertier voor jong en oud!


Reacties

Goedemorgen!

hoorde gisteren pas dat er een kerstmarkt wordt georganiseerd op zondag 10 december 

Ik zou ook heel graag een kraam willen huren als dat nog mogelijk is.

Presents by Shirley verkoopt woonaccessoires en sieraden en leuke hebbedingetjes 

zou u met mij contact willen opnemen?

Shirley van der Bijl

sgvanderbijl@hotmail.com

trl: 06- 41735428

Met vriendelijke groet,

Shirley van der Bijl