Uitgaan & Cultuur

Kingsnight met Stones Sessions in Fleringen

FLERINGEN - Traditiegetrouw organiseert het Rockpodium Fleringen op Kingsnight 26 april weer een spetterend optreden van een top coverband. Deze keer komt de beste Rolling Stones coverband van Nederland en omstreken naar zalencentrum Doks.

De echte Rolling Stones hebben vorig jaar de verbluffend goede nieuwe LP Hackney Diamonds uitgebracht en hebben daarmee bewezen dat ze op hoge leeftijd nog springlevend zijn en hun roem als ’the greatest rock and roll band on earth’ nog steeds eer aan doen. Ze staan dan ook al weer aan de vooravond van de zoveelste concerttour door Amerika en hopelijk volgt Europa daarop.

De Stones Sessions zijn qua leeftijd een stuk jonger maar hebben faam gemaakt met optredens in zalen, theaters en schouwburgen door heel Nederland. Ook in het buitenland timmeren ze aan de weg met een onlangs succesvol gemaakte tour door India en eerdere gigs in China en Bonaire. Deze enthousiaste en muzikaal uitstekende onderlegde mannen kunnen wel eens aan de voorportaal van een internationale carrière staan.

De bandleden komen uit de omgeving van Zwolle en de leadzanger Jeffrey Hendriks weet de mimiek van Mick Jagger tot in de finesses te evenaren. De andere bandleden zijn Hubert Eggen (gitaar), René Geelhoed (keys en vocals), Henk Wesselink (gitaar en vocals), Jeff Bolink (bas en vocals) en Tim de Wijk op drums. Ze zijn ook gevraagd om mee te doen aan de ’The Tribute, Battle of the Bands’ op de tv, maar tot nog toe zijn ze daar nog niet voor gezwicht anders zouden ze zo maar, net als the Fortunate Sons, furore kunnen maken.

Geen saaie stoffige coverband met pruikjes dus. Nee, de Stones Sessions duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black, Miss You en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en het publiek laten genieten van een dampende Stones Show waar niemand om heen kan. Dus ’Let ’s spend the night together’. De aanvang is 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur. Bestel je ticket via: TwenTicket.nl.


Reacties

F antastisch