Uitgaan & Cultuur

Loterijcommissie deelt uit tijdens sinterklaasfeest

MANDERVEEN - Op een duofiets kwam Sinterklaas afgelopen zaterdag Manderveen binnenrijden. Muziekvereniging De Eendracht stond hem op te wachten voor een muzikaal onthaal. Er volgde een gezellig sinterklaasfeest met een leuke verrassing voor Martijn Tijink, één van de aanwezigen. Want naast Sinterklaas deelde ook de loterijcommissie van De Eendracht uit.

Het is niet voor het eerst dat Martijn de hoofdprijs van € 400,- in ontvangst neemt. Het is de vierde keer, maar iedereen zal het beamen: winnen verveelt nooit. Met dit financiële cadeau gaat Martijn een subwoofer aanschaffen om te gebruiken in zijn thuisbar. Om het sinterklaasfeest extra kleur te geven kreeg Martijn ook een boeket bloemen namens Reinerink Bloemen en Planten aangeboden.

Meer winnaars in de familie

De kwartaaltrekking, uitgevoerd door VWZ Notarissen in Tubbergen gaf voor verschillende deelnemers ook reden tot een extra groot sinterklaasfeest. Want naast Martijn Tijink wint zijn oom Clemens Franke de tweede prijs (€ 100,-). De derde prijs (€ 90,-) gaat naar D. Koolhaas en H. Borger wint de vierde prijs (€ 70,-). Namens de leden van muziekvereniging De Eendracht van harte gefeliciteerd met het winnen van deze geldprijzen en de overige deelnemers bedankt voor het meespelen in de loterij en dus ook het financieel steunen van de muziekvereniging.

Neem de gok voor het goede doel

Ook op zoek naar financieel geluk? Neem de gok en zet all-in op de Eendrachtloterij.

De winkans is in vergelijking met de Staatsloterij of Nationale Postcode Loterij veel groter. Geen gouden koffer maar de loterijcommissie op de koffie. Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend informatie aan en stuur een mailtje met uw gegevens naar henkvunen@caiway.nl of neem telefonisch contact op tel.0541-680707.

Goed nieuws voor de deelnemers: dit jaar gaat de loterijcommissie nog twee keer op pad om prijzen uit te reiken.