Uitgaan & Cultuur

Najaarsconcert jubilerende muziekvereniging St. Cecilia Vasse

VASSE - Op zaterdagavond 9 december a.s. vindt het najaarsconcert van muziekvereniging St. Cecilia Vasse plaats. Net als de voorgaande edities zal dit evenement plaatsvinden in het Vasserse Eschhoes. Het bijzondere muzikale jaar, dat in het teken staat van het 100-jarig jubileum van de vereniging, zal passend worden afgesloten met een knallend ‘St. Cecilia in Concert’. 

Gevarieerd programma

De muzikanten van het orkest en de slagwerkgroep zijn fanatiek bezig met het instuderen van diverse muziekstukken. Ook de jeugdleden van de muziekvereniging zullen deze avond van zich laten horen. Naast de muziekvereniging zullen ook enkele (lokale) solisten hun opwachting maken, evenals een aantal dans- en verrassingsacts. Het belooft wederom een sensationele muziekavond te worden met een gevarieerd en veelzijdig programma, waar u van harte voor wordt uitgenodigd.

Toegangskaarten

De toegang tot het najaarsconcert is dit jaar opnieuw op vertoon van een toegangsbewijs. Deze toegangsbewijzen zijn online te bestellen via een invulformulier op de website www.sintcecilia.nl of door een e-mail te sturen naar concert@sintcecilia.nl. Telefonisch reserveren kan tussen 18.00 en 19.00 uur via Laurens Veer, tel. 0653805025. De kaarten kosten € 2,50 per persoon voor donateurs (maximaal 2 personen per donateurskaart) en € 5,- per persoon voor niet-donateurs.

Het concert start zaterdag 9 december a.s. om 20.00 uur en eindigt omstreeks 22.30 uur. De zaal in ’t Eschhoes (Hooidijk 21 te Vasse) is deze avond geopend vanaf 19.30 uur. Graag tot ziens bij ‘St. Cecilia in Concert’.