Uitgaan & Cultuur

Nieuwe single ‘Echo for Regret’ van Emma Annelie is uit

ALMELO - Emma Annelie Boertien heeft onder haar nieuwe artiestennaam Emma Annelie onlangs een nieuwe single uitgebracht. “Ik ben er heel trots op”, laat ze desgevraagd weten.  De single kreeg de naam ‘Echo of Regret’, het is een muzikale reis door de complexiteit van een relatie.

De Almelose Emma stond net voor de corona uitbrak op het punt overal in Nederland door te breken. Ze stond wekenlang bij The Voice op de bovenste plaatsen. Ze werd toen uiteindelijk heel eervol derde en werd geroemd om haar grote zangtalent. Ze was toegelaten op het conservatorium in Utrecht en een grote toekomst in de muziek lag aan haar voeten. Overal stonden optredens gepland, maar helaas werd alles door corona afgelast.

Maar Emma is doorgegaan met haar opleiding aan het conservatorium en met het maken muziek en langzaam maar zeker treedt ze vaker op. Ze schrijft steeds meer zelf haar liedjes. Ze vindt het nog steeds wel een beetje eng om zelf teksten te schrijven. “Je moet je zelf best wel blootgeven”, laat Emma weten. Om liedjes te schrijven organiseert Emma schrijfkampen. Ze nodigt hiervoor haar beste vrienden uit en dat zijn natuurlijk ook hele goede muzikanten. Op de eerste dag van haar schrijfkamp schreven Ludo Vliegenthart, Stan Doldersum (ook een Almeloër) en Emma Annelie, het liedje 'Echoes of Regret'. En die is dus nu uit! Op elk streaming platform te beluisteren: found.ee/jAkrbe.

‘Echoes of Regret’ neemt je mee op een muzikale reis door de complexiteit van een relatie. Het nummer verkent de pijn van het gekwetst worden door iemand waar je heel veel van houdt. Ondanks vergeving blijft de pijn daar. Door de synthesizer, elektrische sounds en spookachtige backing-vocals versterkt de muziek het verhaal. De tempo-changes weerspiegelen de emotionele ups en downs. Dit alles maakt het een aangrijpend nummer. “Luister naar Echoes of Regret, laat je meeslepen in het verhaal en ervaar de emotionele ups en downs van relaties en zelfontdekking”, geeft Emma Annelie heel enthousiast aan.